2024.04.23, Kedd
Az 500 000. ügyfelet köszöntötték a kecskeméti Deák téri kormányablakban

Az 500 000. ügyfelet köszöntötték a kecskeméti Deák téri kormányablakban

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.01.31. 14:18

A szerencsés dr. Scheitz Lászlóné délelőtt érkezett a Kormányablakba férjével útlevelet készíttetni.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 2019. január 31-én köszöntötte a Deák Ferenc téri kormányablakban az 500 000. ügyfelét.

Ügyének elintézése után azonnal, dr. Havassy Sándor igazgató és Cseh Tamás, járási hivatalvezető lépett oda hozzá, és közösen gratuláltak is neki, merthogy ő lett a kormányablak 500 000. ügyfele. Köszöntésének emlékére átadtak a hölgynek egy oklevelet, valamint egy csokor virággal is megajándékozták, kifejezve ezzel köszönetüket az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmáért.

Dr. Scheitz Lászlóné nagy meglepetéssel fogadta a hírt, hogy ő lett az 500 000. ügyfél, de megtisztelőnek tartotta, és kifejezetten örült is a köszöntésnek.

A Deák Ferenc téri kormányablak 2014 májusában nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Havonta átlagosan 10 000 ügyfél keresi fel. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben a következő ügyekben keresik fel kormányablakot: személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási, valamint szociális ügyekben történő ügyintézés.

A Kecskeméti Járás területén jelenleg a Deák Ferenc térin kívül még egy kormányablak üzemel, szintén Kecskeméten, azonban ősszel várható a következő, Lajosmizsén kialakításra kerülő kormányablak átadása, ami már a 18. lesz Bács-Kiskun megyében.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalKecskemétKecskemétDeák Ferenc téri kormányablak