2024.04.16, Kedd
A kecskeméti báli szezon méltó nyitánya volt a kórházi bál a Sheratonban

A kecskeméti báli szezon méltó nyitánya volt a kórházi bál a Sheratonban

Bács-Kiskun Megyei Kórház

2019.01.21. 12:41

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál az elmúlt években Kecskemét legrangosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát.

Hirdetés

Így most szombaton is Kecskemét, valamint környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vettek részt a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben rendezett bálon, ami egyúttal a kecskeméti báli szezon nyitánya is volt.

A bál - amit első alkalommal a tradicionális orvosbál hagyományteremtő utódjaként 2014-ben rendeztek meg - immár hatodik esztendeje "teltházas" esemény. Idén a bált Prof. dr. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár nyitotta meg.

A bál fővédnöke Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere, védnökei pedig Dr. Svébis Mihály (Bács-Kiskun Megyei Kórház Főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét Város Polgármestere), Kovács Ernő (Kormánymegbízott Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal), Rideg László (Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnöke), dr. Salacz László (Országgyűlési Képviselő) voltak.

A jó hangulatról a műsorvezető, Harsányi Levente, illetve Gönczi Gábor és a Smile zenekar gondoskodott az est folyamán. A műsorban közreműködött a Kecskemét City Balett és a Kecskemét Táncegyüttes.

KecskemétKecskemétBács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bá