2022.06.29, Szerda
A kecskeméti báli szezon méltó nyitánya volt a kórházi bál a Sheratonban

A kecskeméti báli szezon méltó nyitánya volt a kórházi bál a Sheratonban

Bács-Kiskun Megyei Kórház

2019.01.21. 12:41

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál az elmúlt években Kecskemét legrangosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát.

Így most szombaton is Kecskemét, valamint környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vettek részt a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben rendezett bálon, ami egyúttal a kecskeméti báli szezon nyitánya is volt.

A bál - amit első alkalommal a tradicionális orvosbál hagyományteremtő utódjaként 2014-ben rendeztek meg - immár hatodik esztendeje "teltházas" esemény. Idén a bált Prof. dr. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár nyitotta meg.

A bál fővédnöke Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere, védnökei pedig Dr. Svébis Mihály (Bács-Kiskun Megyei Kórház Főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét Város Polgármestere), Kovács Ernő (Kormánymegbízott Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal), Rideg László (Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnöke), dr. Salacz László (Országgyűlési Képviselő) voltak.

A jó hangulatról a műsorvezető, Harsányi Levente, illetve Gönczi Gábor és a Smile zenekar gondoskodott az est folyamán. A műsorban közreműködött a Kecskemét City Balett és a Kecskemét Táncegyüttes.

KecskemétKecskemétBács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bá

Hirdetés

Hirdetés