2024.03.29, Péntek

Megkezdődött a szabadidőközpont parkolójának építése

hiros-sport.hu

2018.11.14. 11:11

Az első ütemben a Nyíri úti főbejárattól a Csabay Géza körút felé található parkoló épül ki, a jelenleg rendelkezésre álló keret ezt teszi lehetővé. Ezen a területen több, mint 30 parkolóhely készül el a következő két hónap során.

Hirdetés

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont Nyíri út felőli parkolójának kiépítését kezdte meg november elején az üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft., Kecskemét Önkormányzatának támogatásával.

Még tart a szép idő, kellemes sétákat lehet tenni a szabadidőközpont színes fái között, de már elkezdődtek azok a munkák, amelyeket az üzemeltető Hírös Sport a főszezonon kívüli időszakra tervezett.

A horgászbejárónál levő parkoló kialakítása során olyan új burkolat kerül kialakításra, melynek köszönhetően sokkal egyszerűbben és kényelmesebben parkolhatnak majd a szabadidőközpontba autóval kilátogatók. A beruházás az Önkormányzat által biztosított forrásból valósul meg.

 

További fejlesztés a szabadidőközpontban a belső villamosenergia hálózat bővítése és felújítása.

- A november közepén kezdődő korszerűsítéstől azt várjuk, hogy megbízható és kényelmes áramvételi lehetősége legyen a szabadidőközpont kisebb-nagyobb rendezvényeinek. Az elmúlt években örvendetesen nőtt a látogatók száma, és az itt megrendezésre kerülő közösségi események népszerűsége is. Ezt pedig a mai igényeknek megfelelő infrastruktúrával kell kiszolgálni - mondta Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

KecskemétKecskemétBenkó Zoltán Szabadidőközpontparkolóépítés