2024.10.24, Csütörtök
Hatodik szezonját kezdte meg a kecskeméti Kosárlabda Akadémia
Mercedes KA facebook

Hatodik szezonját kezdte meg a kecskeméti Kosárlabda Akadémia

Mercedes KA facebook

2018.09.10. 12:15

Évnyitó ünnepségét tartotta szombaton a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia az egy éve átadott modern csarnokában, amely az akadémistákkal és szüleikkel zsúfolásig megtelt.

A hatodik szezonját nyitó sportszervezet megnyitóján sok sportoló kapott elismerést elmúlt évi munkájáért, az Év munkatársa lett Gerebenné Bresák Zita edző, de megható ünnepség keretében köszöntötték 80. születésnapja alkalmából a legendás edzőt, az Akadémia fiú szakágának vezetőjét Kégel Tamást is, valamint bemutatták a Tanácsadó Testület új tagját, Mikulás Ferencet.

Az évnyitón Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét sportjáért is felelős alpolgármestere köszöntötte az akadémistákat, az őket nevelő és tanító edzőiket, valamint a szülőket, vendégeket.

Ivkovicné Béres Tímea, a Kosárlabda Akadémia vezetője köszöntőjében kiemelte az elmúlt év legfontosabb történéseit, kiemelkedő eredményeit. A névadó Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. képviseletében Schvéder Péter présüzem igazgató indította el az új szezont, egy labda jelképes feldobásával.

KecskemétKecskemétkosarlabdaMercedes Kosárlabda Akadémia