2024.03.29, Péntek
Figyelem, szerdától az autópálya felől nem lehet rákanyarodni a Halasi útra!
illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Figyelem, szerdától az autópálya felől nem lehet rákanyarodni a Halasi útra!

bacsmegye.hu

2018.09.12. 09:40

Az 54-es út átépítése miatt a Halasi útról balra, az 5-ös felé sem lehet közlekedni.

Hirdetés

Forgalmi rend változásra hívta fel a figyelmet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Szeptember 12-től, azaz szerdától a Kecskemét felől felől az autópályára vezető 54-es főút és az 541-es út (Halasi út) kereszteződésénél lép érvénybe az új forgalmi szabályozás.

A kerékpáros aluljáró kialakítása, illetve a turbó körforgalom építési munkái miatt az csomópontnál a főút forgalmát az ideiglenesen épített kétszer egy sávos útra terelik. Az érintett szakaszon 30 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A munkálatok ideje alatt az M5 autópálya felől nem lehet majd a Halasi útra kanyarodni. Emiatt Kecskemét városközpontját a Búzakalász utcai vagy az 5-ös főúti körforgalmon keresztül érhetik el a közlekedők.

Az 54-es négysávosítását a Duna Aszfalt kivitelezi az 5-ös és az M5-ös között


Mindezek mellett az 541-es útról nem lehet az 5-ös főút irányába kanyarodni, kizárólag az M5-ös autópálya felé haladhatnak tovább az autósok. Az 5-ös a Szent László körúton, vagy a Mindszenti körúton keresztül közelíthető meg.

Az ideiglenes forgalmi rend várhatóan 2019. március végéig áll fenn, ez idő alatt Kecskemét jelentősebb csomópontjaiban elhelyezett közlekedési táblák segítik az eligazodást.

KecskemétKecskemétközlekedés54-es főút