2024.03.29, Péntek

Június végén nyit a Kecskeméti Strand

Kecskeméti Fürdő

2018.06.08. 16:00

A nyitás az előző évek strandszezonjaitól eltérően későbbi időpontra esik, a késedelemért a megújuló 50 méteres medence fogja kárpótolni a vendégeket.

Hirdetés

Várhatóan június 30-án, szombaton nyitja meg kapuit a strandolók előtt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark. A Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztálya sportfejlesztési programjának keretén belül megújuló medence nemcsak a sportolás, hanem a strandolás kedvelőinek igényeit is kielégíti majd.
 

A nagymedence mára már elhasználódott és korszerűtlenné vált. A munkálatok során egy megerősített medencetest készült el, korszerűsödnek a gépészeti alap-berendezések, modernizálják a fűtési és vízforgatási rendszert, és csempe burkolatot kap a medencetest. Mindezek magas színvonalú kivitelezése, és a biztonságos használatba vételhez szükséges technológiai idők kivárása elengedhetetlen, ami nem teszi lehetővé az idén különösen hamar beköszöntött nyári idő kihasználását.

Június utolsó szombatjától azonban a medence nemcsak szép, higiénikus, és modern, hanem szezonálisan hosszabb igénybevételre is alkalmas lesz.
Ezenkívül az üzemeltető más – most még meglepetésnek szánt – újdonsággal is szeretné megörvendeztetni a vendégeket.

KecskemétKecskeméti Élményfürdő és CsúszdaparkKecskeméti Fürdő