2024.04.19, Péntek

A Kecskeméti Auchan áruház megköszönte a vásárlók bizalmát

2018.06.12. 20:28

Vasárnap, június 10-én a Kecskeméti Auchan áruház egy egész napos program keretében megköszönte a vásárlók bizalmát, hűségét.

Hirdetés

Délelőtt a helyi termelők és gyártók kóstoltatása mellett, az áruház menedzsmentje egy ebéddel, paprikás krumplival vendégelte meg az áruház vásárlóit. Jó hangulatban telt délelőtt folyamán lehetőség volt megkóstolni: Kiskunfélegyházi pékség, tiszakécskei Fejedelmi pékség, Fornetti, Piroska Szörp, Szarkási kereskedőház termékeit, ezzel egy időben az áruház zöldség-gyümölcs osztályán a helyi termelők termékeit, mint például: paprikát (Héjjas kertészet) és a cseresznyét, meggyet (Olleum kertészet). Az áruház parkolójában a Kecskeméti KTE kézilabda férfi csapat tagjai dedikáltak és segítettek a főzésben.

 

 

Délután 17.00 órai kezdettel, egy állófogadás keretében köszöntötték a bizalomkártyás, kiemelt vásárlókat. Remek alkalom volt ez arra, hogy a vásárlók jobban megismerjék az áruházat, annak vezetőségét és nem utolsó sorban Kecskemét város életében betöltött szerepét. 

 

 

A rendezvényt megtisztelte Mák Kornél  Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, Pálfy Gusztáv szobrászművész és számos helyi gyártó cég vezetője és lokális termelő is.

Székely-Vass Lehel, áruház igazgató köszöntötte elsőként a vendégeket. Röviden bemutatta az áruházat, annak sajátosságait és jövőbeni terveit.Beszédében megköszönte a vásárlók hűségét, kiemelte a helyi kapcsolatok és együttműködések fontosságát, valamint hangsúlyozta az Auchan szerepét a város életében.

Ezután Mák Kornél köszöntötte a megjelenteket, és elmondta, hogy az Auchan áruház évek óta kiemelkedő támogatója mind a városi-, mind a kulturális programoknak és sporteseményeknek, mint például a színvonalas Zrínyi Matematikaversenynek is, és reméli, hogy a jövőben is ilyen jól együtt fognak tudni működni.

Folytatásban Szeles Nóra vásárlói kapcsolatokért felelős vezető, az Ő általa betöltött új pozícióról mondott pár szót, miszerint kereskedelmüket még jobban a vásárlók igényeinek rendelik alá és mindenben törekedni fognak a szoros és direkt kapcsolatra a vásárlóikkal.  Ez az alkalom egy mérföldkő volt ezen az úton.

Brenkus Krisztián az Auchan Retail Magyarország, vásárlói marketingért és adatbázisért felelős vezető következett, a bizalom kártya és vásárlók igényeinek megismerésének fontosságáról beszélt.

 

Az eseményen leleplezték Pálfy Gusztáv szobrászművész rézkarcalkotásait, melyet Kecskemét Megyei Jogú Város megalapításának 650. évfordulója tiszteletére készült.

Lehetőség nyílt az est folyamán pár lokális termelőnek személyesen bemutatkozni, kiemelve a fontosság annak, hogy a frissen leszedett zöldségek és gyümölcsök akár már aznap a vásárlók asztalára kerüljenek, továbbá, hogy mennyire fontos számukra ez az együttműködés az áruházzal és ennek tudatosítása a vásárlókban!

Remek alkalom volt, hogy utána állófogadás keretében a finom ételek mellet, kötetlen beszélgetések és új ismeretségek kialakuljanak.

Galéria

KecskemétKecskeméti Auchan áruház