2024.04.24, Szerda

A Mamma Mia! turné Kecskemétre jön!

kecskemet.imami.hu

2018.05.02. 12:30

A Madách Színház nagysikerű előadása 2018 őszén újabb városokba látogat el, szeptember végén Kecskeméten is vendégeskedik a csodás ABBA-musical!

Hirdetés

A Mamma Mia! története, dramaturgiája, érzelemvilága, hogy nagyon őszinte legyek, olyan "egyszerű" . Sosem értettem, hogy miért olyan sikeres a film, miért hódította meg a világot, sértés ne essen belőle, de kissé egyszerű és bugyuta a történet. Nem tudom, de mégis engem is magával ragadott, ahogy másik több millió embert. Persze jók a színészek, jók a zenék, de más filmben is vannak jó zenék és jó színészek, itt valami más van, valami ami annyira szerethetővé teszi ezt a filmet.

 

 

Tipikusan az a film, amit ha az ember nem hagy abba az első fél órában, akkor tuti, hogy egy életre a kedvencei közé fog tartozni. Na de ha sokak szerint a jó színészi alakításoknak köszönheti a sikert, akkor mi magyarázza a hatalmas színházi sikert, mert tarol Magyarországon. Jegyet csak a nagyon rövid ideig lehet kapni rá, pedig Szegeden is évekig játszották mégis folyamatosan teltházas volt. 

Valószínű Streepet vagy Brosnant nem láthatjuk élőben Kecskeméten, de az ABBA zseniális zenéjét a mindent magával ragadó díszlettel és remek színészekkel mi is részesei lehetünk Kecskeméten a Mamma Mia!  csodálatos hangulatának. A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt, amelyet 1999-es londoni ősbemutatója óta már 50 milliónál is többen láttak a világon! 2014 óta a Madách Színház előadásában aratja sikereit Magyarországon!

 

 

Röviden a történetről:

Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne… Egyszerűen idilli - tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni.

Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi elkezdeni. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…

Egy anya. Egy lány. Három lehetséges apa. És egy felejthetetlen színházi élmény!

Közreműködik a Madách Színház zenekara, tánckara és kórusa

2018. szeptember 29-én Kecskemétre jön a társulat! Ha érdekel jegyeket itt tudsz venni rá.

Forrás: kecskemet.imami.hu

KecskemétKecskemétMamma Mia!Madách SzínházABBA-musical