2024.04.19, Péntek

5 éves a kecskeméti Sheraton Hotel

Four Points by Sheraton Kecskemet

2018.05.09. 16:38

2013. május 6.-án nyitott meg a KÉSZ Csoport szállodája, mely azóta is töretlen lendülettel várja vendégeit.

Hirdetés

A sikerekhez nélkülözhetetlen az itt dolgozók elkötelezett munkája. A születésnapi évfordulót közös ebéddel ünnepelték a hotel éttermében.

A szálloda 136 szobája minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkezik, közöttük 5 classic és egy penthouse exkluzív lakosztály került kialakításra. Minden szobában minibár, kávé- és teafőző, ingyenes WIFI csatlakozás, széf, 40”-os nagyképernyős televízió található.

A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák és fitness terem segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Bistorant étterem várja vendégeiket bőséges büféreggelivel, valamint a magyar és nemzetközi konyha kiváló ízeivel, széles borkínálattal.

Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíneként összesen 1400 m2-en egy 450 fő befogadására alkalmas 3 részre osztható Bálteremmel és 7 kisebb szekcióteremmel várja vendégeit. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak egyaránt. Konferencia- és rendezvénytermeik mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt. A termek egy része saját terasszal vagy tető-terasszal rendelkezik, ami kellemes helyszíne kávészüneteknek vagy állófogadásoknak, vagy szabadtéri rendezvényeknek.

KecskemétKecskemétFour Points by Sheraton Kecskemet