2024.03.28, Csütörtök

Folytatja az expanziót a SPAR

SPAR Magyarország Kft.

2018.04.12. 12:39

Kecskeméten, a Jász utca 26. szám alatt március 1-jén nyitott SPAR szupermarket beruházási értéke megközelítette a félmilliárd forintot.

Hirdetés

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.

„A SPAR az idei évben 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre, amelyből a korábban nyitott üzletek korszerűsítése mellett új áruházak építésére is lehetőség nyílik. Célunk, hogy a növekvő vásárlói kedvet a megváltozott igényeknek megfelelően szolgáljuk ki”  – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

 

A kecskeméti üzlet eladótere a vállalat legújabb koncepcióját követi: a bejáratnál alacsonybútoros zöldség-gyümölcspult fogadja a vásárlókat, ahonnan a pékáru-részlegen keresztül jutnak el a csemegepultig. A főhomlokzat nagyméretű üvegfelületei gondoskodnak a természetes fény beáramlásáról. A mesterséges megvilágítás energiatakarékos és éppúgy környezetkímélő, mint az épület hűtéstechnikája. Az áruházhoz 46 férőhelyes vásárlói parkoló is épült, valamint az út mentén további 12 gépjármű számára alakítottak ki parkolóhelyeket.

 

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

6000 Kecskemét, Jász utca 26.

H-P: 6.30-20.00

Szo: 6.30-17.00

V: 8.00-13.00

 

 

KecskemétKecskemétSPARszupermarket