2024.04.19, Péntek

Az SOS Gyermekfalu fiatal tehetségét díjazta az Útravaló Alapítvány

kecskemet.hu

2017.12.21. 18:00

Szerda délelőtt tartotta évzáró rendezvényét a Kecskeméti Útravaló Alapítvány a Városházán, mely alkalomból a kuratórium egy újabb SOS Gyermekfaluban élő tehetséges fiatalt díjazott. Idén Gonda Luca Gabriella vehette át a kitüntetést.

Hirdetés

Alapítvány tizenhetedik éve ismer el SOS Gyermekfaluban élő tehetséges fiatalokat. A szerda délelőtti évzáró rendezvényen Gonda Luca Gabriella vehette át a kuratórium idei évi pénzjutalmát és egyéb ajándékait.

Az eseményen a kuratórium elnöke, dr. Szécsi Gábor tévhitnek nevezte azt a vélekedést, miszerint a tehetség mindenképpen utat tör magának. Meggyőződése szerint igenis fontos az a támogató környezet, amely előhozza az erősségeket, a jó kvalitásokat. Ezzel természetesen a nevelőszülői munka fontosságára hívta fel a figyelmet. A kitüntetett nagyjából abban az időben került Török Piroska nevelőszülőhöz, amikor az alapítvány létrejött. A díjat kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett a kecskeméti fiatalok közösségi életében betöltött aktív szerepéért és a gyermekfaluban végzett szervezői tevékenységéért is kapja.

Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő és Mák Kornél alpolgármester is gratulált a tehetséges diáknak, valamint az is kiderült, hogy Luca további pályáját Goztola Krisztina színésznő mentorként segíti.

KecskemétkitüntetéstehetségSOS GyermekfaluÚtravaló Alapítvány