2024.04.20, Szombat

Egymillió forint kedvezménnyel kínál Toyota modelleket a kecskeméti Linartech Autó Kft. márkakereskedés és márkaszervíz

www.kalohirek.hu

2017.11.15. 07:00

A megbízhatóság ikonjának számító Toyota gépkocsikat értékesítő kecskeméti Linartech Autó Kft. novemberi akciói még azokat is elgondolkodásra késztethetik, akik eddig a modelleket csak sóvárogva csodálták.

Hirdetés

Miközben a márka mellett elkötelezettek azon törték a fejüket, hogy az új kocsi vásárlásával járó kiadásokat miként tudnák beleszorítani a család, a társaság büdzséjébe, a cég egy rendkívüli ajánlattal sietett a segítségükre.

Ennek köszönhetően a Linartech Autó Kft. legújabb, kizárólag novemberre érvényes finanszírozási konstrukciója már csak karnyújtásnyi távolságba helyezte a Toyota modelleket. 

A márkakereskedésben november hónapban elérhető kedvezmény lényege, hogy számos Toyota modell (Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, C-HR, RAV4 és Prius család) 0%-os THM (teljes hiteldíj mutató), vagy magánszemélyek esetében esetenként több mint 1 millió forint árengedménnyel vásárolható meg. A flottavásárlók részére egyedi, Auris, Corolla és a zászlós hajónak számító Avensis modellekre kimagasló kedvezményt biztosítanak.

A hír hallatán a szalonban napról napra többen érdeklődnek, hiszen az akciónak köszönhetően a közelgő karácsony családi, céges öröme egy nagy értékű, nagy presztizsű, így aztán nagy becsben tartott Toyota gépjárműben teljesedhet ki.

Az egyénre szabott lehetőségekről az érdeklődők a kecskeméti szalonban, (Linartech Autó Kft., Kecskemét, Mindszenti körút 43.) tudhatnak meg többet, de hogy egy konkrét, kicsit kedvcsináló példával is előrukkoljunk, a novemberi előnyökkel élő következő vásárlóval egy interjút, az autóról egy életszagú beszámolót készítünk.

KecskemétkedvezményToyota márkakereskedés