2024.03.29, Péntek

Regionális szakképzési konferenciát rendeznek Kecskeméten

mti

2017.09.15. 09:17

2017. szeptember 25-én regionális szakmai szakképzési és felnőttképzési tanévkezdő konferenciát tartanak Kecskeméten.

Hirdetés

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön, az MTI-hez eljutatott tájékoztatása szerint eddig Nagykanizsán, Szekszárdon és Budapesten rendezték meg a konferenciát 800 résztvevővel, csütörtökön Miskolcon tartották meg az eseményt, a hónap második felében pedig Debrecenben, Budapesten és Kecskeméten várják az érdeklődőket.

Az NGM közölte, a konferenciákon fontos információkat adnak át a szakképzés és felnőttképzés stratégiai kérdéseiről a tankerületek, intézmények vezetőinek, pályaorientációs szakembereknek, felnőttképzők munkatársainak, pedagógusoknak, általános iskolai igazgatóknak.

 

A konferenciák regisztrációhoz kötöttek

A helyi kereskedelmi és iparkamarák szakemberei tájékoztatják a résztvevőket a köztestület szakképzési szerepvállalásáról, főbb feladatairól, a képzés-oktatás kihívásairól, a gazdaság elvárásairól.

A résztvevők külön előadásban hallhatnak a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) pályázati felhívások szakmai tartalmáról, az érdeklődők megismerhetik a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szolgáltatásait.

A konferenciákra az Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal erre kialakított aloldalán lehet regisztrálni – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

 

Forrás: mti

KecskemétKecskemétszakképzésszakmai konferencia2017 szeptembertanévkezdésfelnőttképzés