2024.03.29, Péntek

Programkavalkáddal készülnek Kecskeméten az Állatkertek Éjszakájára

mti

2017.08.13. 19:50

Tizenkét magyarországi helyszínen várja látványetetésekkel, meghosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek éjszakája.

Hirdetés

A hagyományos látványetetések, állatbemutatók és vezetett séták mellett idén minden eddiginél több programmal, kulturális és zenei attrakciókkal is készülnek a rendezvényben résztvevő intézmények az augusztus 25-i Állatkertek éjszakájára.

Hatodik alkalommal szervezi meg a Fővárosi Állat- és Növénykert az Állatkertek éjszakáját, amelyhez idén országszerte 12 bemutatóhely csatlakozott - mondta el Hanga Zoltán, a budapesti intézmény szóvivője a rendezvényt bemutató sajtótájékoztatón.

Kiemelte: idén is megszervezik a korábbi években nagyon népszerű látványetetéseket, állatbemutatókat, de számos kiegészítő, kulturális programmal, koncertekkel, tűzzsonglőr-bemutatókkal, játékos gyerekprogramokkal is készülnek Budapesten, Budakeszin, Debrecenben, Győrben, Jászberényben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Poroszlón, Szegeden és Veresegyházán is.

A fáklyafénnyel kivilágított Kecskeméti Vadaskertben madárbemutatók, látványetetések, kígyósimogató, óriáscsótány-tapogató lesz, a felnőtteket esti koncerttel és a park életét bemutató vetítéssel, a gyerekeket állatkerti homokozóval és arcfestéssel várják - mondta el Tokovics Tamás, a kert igazgatója.

A parkok részletes programja, illetve a nyitási és zárási időpontok az egyes intézmények honlapján érhetők el.

 

Forrás: mti

KecskemétKecskeméti Vadaskert2017állatkertek éjszakájaállatkertcsaládi programok