2024.04.25, Csütörtök
Új ügyfélkapcsolati pontot nyitott Kecskeméten az Antenna Hungária Zrt.
Fotók: Bacsmegye.hu

Új ügyfélkapcsolati pontot nyitott Kecskeméten az Antenna Hungária Zrt.

Bacsmegye.hu

2017.07.24. 09:58

2017. július 20-án új ügyfélkapcsolati pontot hozott létre az Antenna Hungária Zrt. a kecskeméti Puchardt-Sat Kft. üzletében, ahol ezáltal az előfizetéses televíziózást kedvelők körében is új lehetőségek kínálkoznak a jövőben.

Hirdetés

Az Antenna Hungária számára a földfelszíni televíziózás az egyik legfontosabb üzletág, mely az ingyenes televíziózás és előfizetéses televíziózásban valósul meg. Az előfizetéses televíziózás a digitális technológiát alkalmazva a legnagyobb szolgáltatók közé emeli azzal, hogy több mint százezer előfizetővel rendelkezik.

Dr. Schneider Henrik, az Antenna Hungária műsorterjesztési igazgatója az új ügyfélkapcsolati pont megnyitóján elmondta: Az Antenna Hungária két fő területtel rendelkezik: az egyik az üzleti távközlés, a másik pedig a média és műsorterjesztési terület. Ahogy a magyar piacon egyre nagyobb a verseny, úgy az Antenna Hungáriának is modernizálnia kell az arculatát, így elindultunk egy, a nézői szokásokhoz igazodó több képernyős megoldás felé is. Ennek egy része a MinDig TV applikáció is, melynek több mint egymillió letöltője van Magyarországon, mely ezáltal az egyik legnépszerűbb magyar fejlesztéssé vált. Az idei évben kifejezetten a mobiltelefonos és webes felületek kerülnek előtérbe, igazodva az előfizetéses szolgáltatásokhoz.

Az Antenna Hungária célja, hogy minél közelebb kerüljön az előfizetőkhöz. Ennek érdekében egy üzlethálózat kialakítását tervezik, mégpedig azokkal a helyi partnerekkel, akik rendkívül jól ismerik a helyi közösséget és embereket. Ennek a folyamatnak pedig egy fontos láncszeme, hogy itt Kecskeméten, a mai napon létrehozhattak egy új ügyfélszolgálati és partnerkapcsolati pontot. Az Antenna Hungária számára nagyon fontos a visszajelzés, így egy élő kapcsolati pontként számítanak a Puchardt-Sat Kft.-vel kialakított központra.

Több mint 30 éves szolgáltatói múlttal a hátunk mögött, nagy lépésként tekintünk az üzletünk átalakítására, hiszen célunk az ügyfelekkel való jó kapcsolat kialakítása, mellyel az előfizetéses televíziózást előtérbe helyező fizetőképes ügyfelek az üzletünket meglátogatva kézzel fogható információkat szerezhetnek a szolgáltatásainkról – tette hozzá Puchardt Győző, a Puchardt-Sat Kft. vezetője, aki örömét fejtette ki abban, hogy az Antenna Hungária egy lehetséges szolgáltatóként kereste fel a kecskeméti székhelyű céget.

KecskemétKecskemétszolgáltatásPuchardt-Sat Kft.Antenna Hungária Zrt.ügyfélkapcsolati pont