2024.04.26, Péntek

Újra dübörögnek a kismotorok a kecskeméti gokart pályán

programturizmus.hu, scooterweekend.hu

2017.06.26. 11:56

2017. június 29. és július 2. között immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre Kecskeméten az ország egyetlen négy napos robogós és kismotoros találkozója, az SPD ScooterWeekend.

Hirdetés

"Ha szeretnéd magad kipróbálni egy valódi versenypályán, vagy csak új, hasonlóan fanatikus barátokat szeretnél szerezni akkor mindenképp ragadd meg az alkalmat. Az eseményen 4 napig használhatod a pályát egy normál napi pálya díjért cserében. Gyorsulási versenyek drag robogókkal és kismotorokkal, valamint számos kategória kerül kiírásra a körversenyeknél is. Ha esetleg custom géped van és a külsejével szeretnél versenybe szállni, úgy arra is lesz lehetőséged, hiszen a programok között idén hetedszer is ott lesz a motoros szépségverseny. A pálya területén belül, közvetlen a versenypálya mellett nagy zöld füves terület áll rendelkezésre ahol évről évre egyre többen sátoroznak. Teljesen mindegy, hogy milyen kismotorod vagy robogód van. Az évek során úgy lett kialakítva a versenykiírás, hogy a lehető legtöbben tudjanak részt venni a versenyeken." - olvasható a szervezők közleményében.

Az elmúlt években megfigyelhető látogatószám növekedés egyértelmű bizonyíték, és visszajelzés, hogy a hazai közönségnek igenis megvan az igénye egy magas színvonalú, jól szervezett, ugyanakkor baráti hangulatú olyan eseményre ahol akár csak szabadon körözve, vagy versenykörülmények (Körverseny / Gyorsulási verseny / Endurance futam) között lehet motorozni barátokkal, és idegenekkel egyaránt. Hagyományörző jelleggel a szervezők 2017-ben is fokozott figyelmet fordítanak azokra a látogatókra is akik esetleg motor nélkül érkeztek, pl.: párjukat, vagy éppen barátjukat kisérték el. 

A 2016-os eseményről készült AfterVideot itt lehet megtekinteni:
https://www.facebook.com/ScooterPartsDealer/videos/1201680259922475/?permPage=1

További információk a rendezvény hivatalos weboldalán, a http://www.scooterweekend.hu/ címen.

 

Forrás: programturizmus.hu, SPD Scooter Weekend

KecskemétKecskemétversenycsaládi programKecskeméti Gokart Stadionrobogós találkozókismotor