2024.03.29, Péntek

Holnap nyitja meg kapuit a kecskeméti strand

kecskemetifurdo.hu

2017.06.13. 15:17

A strand nyitását minden évben a nyári vakáció kezdetéhez igazítják, a zárás pedig augusztus utolsó vasárnapja.

Hirdetés

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark egy szezonálisan üzemelő szabadtéri strand, amely a Kecskeméti Fürdőhöz tartozik.

Június 15-én, csütörtökön a strand zártkörű rendzevény miatt déli 12 órakor nyit.

A strandszezon az idei évben is Szezonnyitó Strand Party-val indul, melynek időpontja 2017. június 17. szombat. A rendezvényen 10 és 18 óra között DJ műsorral, kézműves foglalkozással, játékos vetélkedőkkel, aquafitnesszel, strandröplabdával, strandfocival, streetballal, vízilabdával várnak minden vendéget. Ugyanakkor a programok csak napsütéses, jó időben kerülnek megtartásra. Rossz idő esetén a rendezvényre egy héttel később, június 24-én szombaton kerül sor.

A nyár további részében is változatos programokkal várják látogatókat. Júliusban éjszakai fürdőzést, Családi Napot és Strandok Éjszakáját szerveznek. Augusztusban is lesz éjszakai fürdőzés, valamint Játékos Ügyességi Nap, majd 27-én a Nyárbúcsúztató Retro Party-val zárják a szezont.

A programokat ITT tekinthetik meg.

Jó hír, hogy a jegyárak az idei évben sem változnak, így a 2014-es árakon válthatók meg a belépők. A jegyárakat ITT tekinthetik meg.

 

Forrás: kecskemetifurdo.hu

Kecskemétkecskeméti fürdő2017 nyárstrandszezonKecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark