2023.09.24, Vasárnap

Nívós díjat kapott a Félegyházi Pékség kecskeméti Pikniksége

elelmiszer.hu

2017.05.04. 08:59

A napokban hirdették ki Az Év Boltja 2017 verseny győzteseit. Az Élelmiszer szaklap által harmadik alkalommal meghirdetett versenyre ezúttal is rengeteg színvonalas pályázat érkezett.

Hirdetés

A 2017-es Év Boltja versenyre 76 pályázat érkezett, amelyek fele került be a döntőbe az első körös, online értékelés alapján. A szakmai zsűri ezt követően személyesen ült össze, hogy újra átnézve a döntős üzleteket, összevessék véleményüket, meglátásaikat és kiosszák Az Év Boltja díjakat minden kategóriában és alkategóriában, illetve odaítéljék a különdíjakat. Ezt követően online szavazás útját talált gazdára Az Év Boltja 2017 Közönségdíja.

Az elbírálás főbb szempontjai voltak:

• Vevőbarátság (árukihelyezés, fogyasztói tájékoztatás, alkalmazkodás a vevők elvárásához, árukínálat, átlátható termékelhelyezés, világítás)
• A vásárlói tér funkcionalitása, használhatósága
• Fenntarthatóság, környezetbarát megoldások
• Az üzlet esztétikai kialakítása
• A külső, illetve belső dekorációk kreativitása
• Az üzlet kialakítása és márkájának, arculatának egysége, harmóniája
• Egyéb kimagasló megoldások, szolgáltatások, egyedi ötletek

 

A 2017-es Év Boltja versenyen több kategóriagyőztest is hirdettek. A Félegyházi Pékség – Piknikség a Szakboltok - Pékség kategória győztese lett.

A szakmai zsűri a kecskeméti Piknikség értékelésénél kiemelte: „Ahogy neve is mutatja, ez nem csak egy pékség. Az üzlet hangulata, elhelyezkedése a városban, de legfőképpen a helyben fogyasztás lehetősége és minősége a város egy kiemelkedő reggeli és napközbeni találkozópontjává tette a Piknikséget, ahová diákok, üzletemberek, turisták, de nyugdíjas barátnők is szívesen ülnek be kávézni, olvasni, beszélgetni.”

 

Forrás: elelmiszer.hu

Kecskemétpékség2017Félegyházi Pékség – PiknikségAz Év Boltja