2024.03.28, Csütörtök

Láss ezer csodát! - Gyermeknapi kulisszajárás a kecskeméti Színházban

Katona József Színház

2017.05.15. 08:38

Május 27-én az ünnepelteket, a gyerekeket várják kalandos kulisszajárásra. Ráadás meglepetés, hogy ezen a napon 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a következő évadra szóló családi bérletek.

Hirdetés

Május utolsó szombatján két csoportban fedezhetik fel a színház titokzatos épületét a gyerekek. 
10 órától a 6-10 éveseket, 11 órától a 11-14 éveseket várják. A csoportok Aradi Imre és Szokolai Péter színművészek vezetésével bebarangolhatják a teátrum nézők számára ismeretlen részeit, ráléphetnek a világot jelentő deszkákra, kipróbálhatják, milyen gyorsan forog a forgószínpad, megleshetik, hogyan varázsolnak a színházi világosítók, meghallgathatnak egy különleges mesét Danyi Judit színművész előadásában, a fodrásztárban pedig akár parókákat is felpróbálhatnak. Mindkét csoport rövid bemutatót láthat a Kecskemét City Balett előadásában. 


A csoportok maximális létszáma 50 fő. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni május 16-tól lehet a színház honlapján (www.kecskemetikatona.hu), illetve telefonon a 76/501-170-es számon. (Fontos: a gyermekeknek és az őket kísérő felnőtteknek is regisztrálniuk kell.) 

KecskemétKecskemétKatona József SzínházKecskemét City Balettgyereknap