2024.04.19, Péntek

Biciklibarát irodaháznak örülhetnek a kecskeméti kerékpározók

blog.iroda.hu

2017.03.03. 10:21

Ma már egyre több irodaház nyújt olyan kényelmi szolgáltatásokat a kerékpárral közlekedő dolgozók számára, melyek megkönnyítik a kétkerekűvel való munkába járást. Hazánk irodaházainak listáján már a kecskeméti Metropolisz ipari terület is szerepel, ahol lehetőség van a kerékpárok tárolására.

Hirdetés

Örülhetnek a kerékpározók!

Országszerte 123 irodaház biztosít kerékpár tárolási lehetőséget a dolgozóknak. A fővároson kívül a vidéki nagyvárosokban is vannak már biciklibarát irodaházak, Kecskeméten a Metropolisz ipari terület biztosít erre lehetőséget.

Ennek következtében Kecskemét így - Miskolc, Győr, Debrecen és Székesfehérvár mellett - benne van abban az 5 vidéki nagyvárosban, amelyik rendelkezik ilyen irodaházzal.

Fölényben a főváros!

Az egész országban összesen 17 darab olyan irodaház van, melyekben mindhárom szolgáltatás megtalálható: azaz rendelkezik biciklitárolóval, öltözővel és zuhanyzóval is.

Az adatbázis összegzéséből ugyanakkor kiderült az is, hogy a főváros biciklis életmódot támogató irodaházainak még mindig nagyobb fölényük van a vidéki irodaházakkal szemben. Az infrastrukturális okok mellett valószínűleg azért, mert ezekben az irodaházakban sokkal több a külföldi cég, több a munkavállaló és nagyobb igény volt dolgozói részről ezekre a szolgáltatásokra.

Kecskemétirodaházkerékpár tárolásMetropolisz ipari területszolgáltatás