2024.04.20, Szombat

Ma startol a Pallasz Athéné Egyetem 24 órás logisztikai vetélkedője!

Pallasz Athéné Egyetem

2017.01.27. 11:03

A 2017/2018-as tanévben egy előremutató képzést is elindít a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem. A GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnök alapképzésére február 15-ig lehet jelentkezni. Az új szakot a diákok körében egy 24 órás logisztikai versennyel népszerűsíti az egyetem.

Hirdetés

Van jövője a logisztikusoknak, főleg Kecskeméten. A világkereskedelem változása miatt egyre nagyobb ugyanis rájuk az igény, egyre több vállalkozás keresi őket városunkban is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a frissen végzett logisztikusok azonnal munkát kapnak. Ezért döntött úgy a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem, hogy a régióban elsőként, a vállalkozásokkal közösen, logisztikai mérnöki képzést indít. A GAMF Műszaki és Informatikai Karának új szakjára február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu oldalon keresztül.  

Az újonnan induló szakot népszerűsíti a középiskolások körében, egy nekik szóló 24 órás „éles” logisztikai versennyel az egyetem. Az “Egy nap alatt a logisztika körül” elnevezésű, vállalatokkal közösen rendezett, kétfordulós vetélkedő döntője ma déltől másnap délig tart majd Kecskeméten. Az úttörő megmérettetésre benevezett 39, háromfős csapat mindegyike nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy megtervezik egy, a valóságban is létező és működő vállalat vadonatúj logisztikai csarnokát. A legjobbak jutalma pedig nemcsak a 200 ezer forint értékű nyeremény, hanem hogy a valóságban is működni fog az általuk kitalált rendszer.  

Úgy fest, a Pallasz Athéné Egyetemen megint valami előremutató történik, ezért érdemes rájuk odafigyelni!

KecskemétPallas Athéné EgyetemGamfMűszaki és Informatikai Karlogisztikai vetélkedőközépiskolások