2024.05.20, Hétfő

Sportbállal veszi kezdetét a kecskeméti báli szezon

Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége

2017.01.03. 09:22

Ismét a szórakozás és az ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, a Kecskeméti Sportnap. A sportnap lezárásának céljából immár hagyományosan kerül megrendezésre az a Sportbál, mely fontos értékeket ad hozzá a város sportéletéhez.

Hirdetés

Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik le. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A 10 órakor kezdődő mérkőzés sorozat a Lánchíd Utcai Iskolában sportcsarnokában lesz. 

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2016-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

Folytatódik a hagyomány, és kecskeméti nyitó bálként ismét lesz Sportbál, a 21. A Három Gúnár Rendezvényházban 19,00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessék egymást, az egyesületi vezetők meghívhassák saját versenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra, hogy lobbizhassunk város vezetésénél, hogy ismét a média figyelmébe kerülhessünk. 10 kategóriában lesznek átadva a legeslegjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjak.

A támogató cégek segítségével olyan belépőjegy ár (6.500 Ft) került meghatározásra, amely minél több érdeklődőnek megfizethető. Időben jelentkezzenek az érdeklődők, mert már elővételben a fele elkelt a jegyeknek, és a tavalyi teltház várhatóan megismétlődik. 

Belépőjegyet lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])

 

KecskemétbálKecskeméti Sportnapsportélet