2024.04.26, Péntek
Ez nem kacsa: nagy bulik várnak rád a Goose-ban az ünnepek alatt
Fotó: Goose Bar Club facebook

Ez nem kacsa: nagy bulik várnak rád a Goose-ban az ünnepek alatt

2016.12.23. 19:47

Három éjszaka is pezsegni fog az élet Kecskeméten az ünnepek alatt. A Goose Bar Club december 25., 28., és 31-én is felejthetetlen partikkal várja a szórakozás szerelmeseit.

Hirdetés

Unod már, hogy minden karácsonykor a Reszkessetek betörők megy a tévében?

Talán olyan karácsonyi csodát keresel, melyet a fa alatt sem találsz?

Mennél este valamerre, de nem az éjféli misére gondoltál?

Aggodalomra semmi ok! Ahogy korábban is megírtuk, a Három Gúnár Hotelnek köszönhetően újra van hol átbulizni az éjszakát. Az ünnepek alatt idén nem kell céltalanul bolyongani a hidegben, ha a kecskeméti Goose Bar Club felé veszed az irányt, hiszen 2016-ban még három hatalmas partival várnak rád!

Íme, pár fontos információ, hogy ne maradjunk le semmiről:

2016. december 25. A NAGY KARÁCSONYI Party

„Kedves Barátunk! Egy igazán különleges és presztízs bulival szeretnénk első Goose Bar Clubos karácsonyt megünnepelni! Ehhez az ország első számú nudisco/deep house lemezlovasát NIGEL STATELY-t hívtuk el, akihez csatlakozik a Music.FM másik nagyágyúja Dj LAUER Krisztián is!”

2016. december 28.  A HUNGÁRIA Pezsgő bemutatja

„A két ünnep közt hogy ne unatkozzunk, SZERDÁN egy különleges bulira invitálunk benneteket! A 2016-os év legnagyszerűbb himnuszait gyűjti egybe számunkra házigazdánk FREDDYBOY, aki mellett a HUNGÁRIA pezsgő pincészet jóvoltából ajándékokkal is kedveskedünk!”

2016. december 31. GOOSE SZILVESZTER

„Kedves Barátunk! Tisztelt Vendégünk! Az óév búcsúztatását egy különleges Szilveszteri party-val szeretnénk Veled együtt ünnepelni! A lemezjátszóknál két házigazdánk Dj FREDDYBOY és DJ AFUS a közelmúlt legtáncolhatóbb slágereivel kedveskednek, míg hajnal 4 óra körül a HOUSE szerelmeseinek a Bad Girls oszlopos tagjai és szintén városunk lemezlovasai JAMES COLE és PAT DUFF "húzzák a talpalávalót" amíg ki nem dőlünk...:)”

 

A Goose Bar Club szeretettel vár mindenkit ezen a három éjszakán is!

Asztalfoglalás a 06 30 250 08 49 –es telefonszámon lehetséges. Érdemes a partikra időben megérkezni a hosszas sorban állás elkerülése miatt!

Az eseményekről bővebb információt a Goose Bar Club facebook oldalán, valamint a goosebarclub.hu honlapon talál.

KecskemétkarácsonyszilveszterGoose Bar Club