2024.04.16, Kedd
Mák Kornél bizonyított

Mák Kornél bizonyított

2016.09.13. 08:40

Miközben Kötsén zajlott az évente megrendezésre kerülő Fidesz csapatépítő, Mák Kornél elérte, hogy két Fideszes országgyűlési képviselő is ott álljon mögötte a választási körzetében rendezett szombati SZüreti Napok ünnepség megnyitóján. Ügyes!

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei KDNP elnöke, Kecskemét alpolgármestere és közben az egyik legdinamikusabban fejlődő kecskeméti városrész: Kadafalva-Szarkás-Úrihegy-Felsőcsalános képviselője, Mák Kornél és csapata egy igazán jelentős szüreti napot verbuvált szombaton.

A szervezés minőségét jól mutatta, hogy mintha természetes lenne (nem az), az esemény szervezői saját igen jól megkülönböztethető citromsárga színű pólókban ügyeltek a rendere a szombati eseményen, ami igazából már pénteken elkezdődött.

A Granada Hotelben rendezett Székely ételek estjével ugyanis a kezdetét vette a szintúgy szokásosan a vasárnap hajnali utcabállal záródó rendezvény. Közben pedig szó szerint a térség apraja-nagyja szórakozási és kikapcsolódási lehetőségre talált. Az eseményt nagyon sok szervezet támogatta, de talán a legnagyobb sátroban a kecskeméti Ölelőkéz Alapítvány munkatársai képviseltették magukat.

Egy képviselő munkáját meg lehet ítélni a közművek, a közintézmények állapotából, de a közhangulat fokmérőjének az állását, egy-egy ilyen szüreti nap jellegű eseményen lehet igazán megvizsgálni. Ebből pedig az látszik, hogy a térségnek egyrészt kezd teljesen kialakulni a saját karaktere, a város és a térség politikai és vallási vezetői pedig teljes mellszélességgel támogatják az ott élőket.

 

Galéria