2024.04.20, Szombat

Fiatalos bisztróhangulat és hívogató közösségi tér a Malomban

2016.09.08. 19:54

Teljesen átalakult a Malom Központ 3. emelete Kecskeméten, ahol most nagyobb kényelemben, igényesen kialakított, a mai trendeknek megfelelő környezetben étkezhetünk vagy akár készülhetünk egy üzleti tárgyalásra.

Hirdetés

Az eddigi, valljuk be, elég jellegtelen éttermi szintből csalogató, maradásra csábító helyet varázsoltak a belsőépítészek. Olyan hely lett Kecskeméten a Malom Központ food court-ja - hogy a mai divatos néven nevezzük -, ahová öltönyben sem ciki beülni.

 

Csütörtök délután Rácz József, a Malom Központ ügyvezető igazgatója és Mák Kornél, Kecskemét alpolgármestere hivatalosan is átadták a bevásárlóközpont megújult emeletét.

 

Mák Kornél alpolgármester és Rácz József ügyvezető igazgató az átadó ünnepségen

 

- Egy éve azt ígértük, a vásárlóink kényelmének és a modern kor elvárásainak megfelelő környezetet alakítunk ki. Nem kis feladat volt, de a csapatmunkának köszönhetően úgy tudtuk elvégezni az átalakítást, hogy az éttermek közben nem zártak be - mondta Rácz József az átadó ünnepségen. 

- Látjuk, hogy a vásárlóink szívesen jönnek ide és több időt töltenek itt, mint eddig – tette hozzá az igazgató.

 Az átalakításnak köszönhetően 30%-kal több vendéget tudnak nagyobb kényelem mellett leültetni. A komfortérzetet növeli az ingyenes wifi, valamint hogy laptop és mobiltelefon töltőket is elhelyeztek.

Mák Kornél alpolgármester beszédében azt hangsúlyozta, hogy egy város bevásárlóközpontjában köszönjön vissza a település képe, imázsa is.

- Az igényesség, praktikum és a kecskeméti gondolkodás összekapcsolása valósult itt meg, ami sajátos és egyéni arculatot ad – mondta.

 

 

Az egyéni kecskeméti arculatot csak erősíteni fogja, hogy a 75 nm-es panorámablakra – amin keresztül eleve több karakteres kecskeméti nevezetességet láthatunk – egy QR kódokkal teli térképet álmodnak a grafikusok néhány héten belül. A QR kódokkal elérhetővé válnak Kecskemét nevezetességeinek honlapjai. Az is a szemünk elé tárul majd, amit az ablakból nem láthatunk.

Az éttermek kínálata nagyjából a régi, új belépő csak a KFC. A Grill Station, a Nagyi Konyhája, a McDonald's és a Ruyi Ázsia Gyorsétterem a már megszokott választékkal várja a közönséget.

Galéria

KecskemétMalométterem