2024.04.19, Péntek
7-es BMW Kecskeméten, amiből csak egy van az országban

7-es BMW Kecskeméten, amiből csak egy van az országban

Auto-live

2016.09.16. 14:41

SZEPTEMBER KÖZEPÉN ADTÁK ÁT KECSKEMÉTEN A BMW SZÁZADIK ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL KIADOTT, VILÁGSZERTE MINDÖSSZE 100 DARABOS SZÉRIÁBAN LÉTEZŐ BMW 7-ES INDIVIDUAL THE NEXT 100 YEARS MODELLJÉT A LINARTECH AUTÓHÁZ KFT. BEMUTATÓTERMÉBEN.

Hirdetés

A centenáriumi limitált széria egyetlen magyarországi darabja egy BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS modell, melyet a kecskeméti márkakereskedésben az elsők között rendelt meg tulajdonosa még idén áprilisban. A BMW 7-es centenáriumi limitált kivitelű modell tulajdonosaként egy olyan exkluzív klubba nyert belépőt, mely világszerte mindössze száz BMW tulajdonost érint.

A limitált széria száz évet szimbolizáló száz képviselője a vadonatúj BMW 7-es sorozat három különböző erőforrásának ötféle hajtásláncával gurul le a gyártósorról, a következő modellek képében:

BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS

BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS

BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS

BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS

BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

A vadonatúj BMW 7-es sorozat centenáriumi különkiadásának modelljei a bajor gyártó luxuslimuzinjának járműtechnológiai innovációit, hatékonyságát és páratlan menetdinamikáját a BMW Individual részleg tökéletes harmónia szerint megtervezett exkluzív felszereltségi opcióival egyesítik. A centenáriumi limitált széria exkluzív Centennial Blue karosszéria-fényezésének, a BMW Individual részleg 20 collos könnyűfém keréktárcsa-garnitúrájának, a BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozásnak és a páratlanul innovatív részleg exkluzív utastéri részleteinek köszönhetően, a rendkívüli luxuslimuzin megkérdőjelezhetetlenül egyedi megjelenést, abszolút vezetési élményt és fejedelmi utastéri hangulatot garantál, hajtáslánc-típustól függetlenül. A limitált széria kiváltsága egy különleges, mindössze száz darabban készülő Montblanc töltőtoll is, amely büszkén viseli a vadonatúj 7-es BMW különkiadásának árnyalatát, mintázatát és részleteit, és kizárólag a centenáriumi modellekhez elérhető.

 

kecsobmw02

A „Montblanc for BMW” centenáriumi töltőtollat a tervezők a Montblanc márka minőségre, stílusra és állandó innovációra vonatkozó szilárd alapelveinek betartásával váltották valóra: a Montblanc márkanév immáron több mint 110 éve egyet jelent az írási magaskultúra és az első osztályú kivitelezés kettősével. A Montblanc a BMW dizájnrészlegével együttműködve egy olyan töltőtollat alkotott meg, amely mindössze száz darabban készült el és kizárólag a vadonatúj BMW 7-es sorozat THE NEXT 100 YEARS limitált szériájának kiváltsága.

A BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS modellbe szerelt vadonatúj nyolchengeres erőforrás a legmodernebb BMW TwinPower Turbo technológiát a BMW luxuslimuzinjaiban alkalmazott egyik legrégebbi motorelrendezési hagyománnyal ötvözi. Az 1954-ben bemutatott BMW 502 modell volt a bajor gyártó történetének első négykerekűje, amelyet V8-as benzinmotorral szereltek, 100 lóerő maximális teljesítménnyel és az akkor forradalmi újításnak számító alumínium öntvénnyel. A vadonatúj BMW 7-es sorozatban dolgozó, 4,4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotor már 330 kW / 450 lóerő maximális teljesítményt és 650 Nm csúcs forgatónyomatékot küld a hátsó – vagy opcionálisan mind a két – tengelyre. A 20 collos könnyűfém keréktárcsákkal szerelt BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS összkerékmeghajtású ünnepi modell 4,5 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, miközben 100 kilométerre vetített átlagfogyasztása mindössze 8,5 liter, kilométerenkénti károsanyag-kibocsátása pedig csupán 197 gramm*. (*Az adatok az EU-ciklus tesztkörének mérési eredményei.)

 

kecsobmw03

„A Linartech Autóház Kft. a BMW hivatalos márkakereskedése Kecskeméten, mely több mint 15 éve kezdte meg működését. Az azóta eltelt 15 év során célunk mindvégig az maradt, hogy a régió helyi igényeit felismerve, egyedi megoldásokkal feleljünk meg ügyfeleink elvárásainak – legyen szó új vagy használt gépjárműről, garanciális vagy azon túli javításról. Nagy öröm számunkra, hogy az egyetlen magyarországi centenáriumi BMW 7-es modell a mi kereskedésünkben kerül elégedett tulajdonosához” – mondta el Tóth Gábor, a Linartech Autóház Kft. ügyvezető igazgatója az átadás alkalmával.

„Az új BMW 7-es a márka valaha készült legjobb autója, a vállalat 100 év tudásának és tapasztalatának legjavát ebben a különleges, dedikáltan a centenáriumi évfordulóhoz készített exkluzív modelljében mutatja meg, melyből mindössze 100 darab létezik a világon. Számunkra nagy megtiszteltetés és öröm, hogy ebből egy példány, itt Magyarországon, Kecskeméten kerül új tulajdonosához és a BMW történelmének egyik kiemelkedő darabjaként a magyar utakat rója majd” – mondta el Baudouin Denis a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója az ünnepélyes átadás alkalmával.