2024.03.28, Csütörtök

Példamutatás és életforma

univer.hu

2016.07.14. 15:43

Az Univer Product Zrt. Hosszú Katinka támogatója is lett.

Hirdetés

Hosszú Katinka, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó úszó és Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója szoros együttműködésen alapuló megállapodást írtak alá. Ennek célja az úszás, valamint a helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életforma széleskörű, személyes példamutatáson alapuló népszerűsítése.

Az Univer Product Zrt. régóta vállal elkötelezettséget a mozgáson alapuló életmód és a vizes sportok mellett. Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalataként támogatja a hazánknak oly sok dicsőséget szerző vízilabda sportot, hiszen 2013-tól a Magyar Vízilabda Szövetség szponzora, a most aláírt együttműködési szerződésével pedig Hosszú Katinka támogatója is lett.

„A sport támogatása igazi Univer hagyomány, melyben a magyarság, a kitartás és küzdő szellem, az egészséges életmód,. valamint a vízi sportok szeretete kiemelt értéknek számítanak. Ezen értékek mentén természetes módon találkoztak Hosszú Katinka és vállalatunk útjai. Kapcsolatunk idén februárban, a második alkalommal megrendezett „Univer24 - Az úszás ünnepe” rendezvényen kezdődött, amelynek hatalmas sikerében Hosszú Katinka személyes példamutatáson alapuló részvétele is fontos szerepet játszott”- mondta el Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója.

"Büszke vagyok arra, hogy újra és újra olyan partnerekkel dolgozhatok együtt, akik azonos értékrenddel rendelkeznek és a jövőképük is hasonló az enyémhez. A sportpályafutásom lehetőséget ad arra, hogy másokat inspiráljak és jó példát mutassak. Az Univert egy olyan partnernek ismertem meg, aki ezen törekvéseimet teljes mellszélességgel támogatja, és bízom benne, hogy a jövőben is számos alkalommal népszerűsítjük majd együtt a helyes táplálkozást és a testmozgást” – tette hozzá Hosszú Katinka.

Az Univer Product Zrt. komoly várakozással tekint az együttműködésre. „A mai napon Hosszú Katinkával aláírt együttműködési megállapodás alapgondolata a személyes példamutatás. Mindez annak érdekében, hogy minél több magyart – fiatalt és felnőttet egyaránt – az úszás felé tereljünk, egyben népszerűsítsük az élethosszon át tartó helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életformát. Az együttműködés keretében Katinka az Univer által szervezett úszó, tömegsport és gasztronómiai rendezvények díszvendége és egyben aktív részese lesz” – mutatta be röviden az együttműködést Molitórisz Károly, majd hozzátette: „Hosszú Katinka nevét és sikereit vállalati értékeinkhez, nem pedig konkrét márkához fogjuk kapcsolni. Egyelőre azonban az a dolgunk, hogy tiszta szívből kívánjunk Katinkának sok sikert a hamarosan kezdődő Olimpiai Játékokra.”

A méltán népszerű úszónő következő megmérettetése már a 2016-os nyári Olimpiai Játékok, ahol öt egyéni és egy váltószámban indul:

„Az utóbbi pár hónap versenyein elért időeredményeim azt mutatják, hogy egyértelműen sikerült idén is fejlődnöm. A célom az, hogy az Olimpiai Játékok minden percét élvezzem – de történjen bármi Rióban, én már most büszke vagyok mindarra, amit eddig elértem. Az eredményeken kívül is annyi mindent kaptam az úszástól, hogy számomra már most megérte a sok éves befektetett munka. Továbbra is imádok úszni, úgyhogy az olimpia után is ugyanúgy folytatom a felkészülést, ahogy eddig is tettem, szívvel-lélekkel és kemény munkával” – mondta el Katinka az olimpiai felkészülése kapcsán.

Univer24 - Az Úszás Ünnepe

Katinka az Univerrel idén februárban került először kapcsolatba, amikor is meghívást kapott a már másodjára megrendezett „Univer24 - Az úszás ünnepe” elnevezésű eseményre: „Nagy élmény volt több száz gyerekkel egyszerre vízbe ugrani a 24 órás verseny kezdéseként, ráadásul volt alkalmam pár óra erejéig gyerekekkel is találkozni, beszélgetni, fotózkodni. Együttműködésünk az Univerrel pedig mind az esemény alatt, mind azóta nagyon gördülékenyen és teljes egyetértésben zajlik.”

Az Univer24 sportesemény egy 24 órás, hosszútávúszó erőpróba és verseny, ahol amatőr és profi úszók 100 méteres táv megtételétől kezdve akár 24 órát is a medencében tölthettek. A 2016-os Univer24 rendezvényen közel 2500 amatőr és profi sportoló csobbant a Kecskeméti Fürdő versenymedencéjébe. Az úszók lényegesen több mint 1000 km-t úsztak le a sportesemény 24 órája alatt. A rendezvény fényét jelenlétével emelte Hosszú Katinka, aki az Univer felkérésére a rajtnál több száz amatőr úszóval együtt indította el az úszóünnepet.

forrás: univer.hu

fotó: katinkahosszu.com