2024.07.16, Kedd

Csatlakoznál a szivárványharcosokhoz?

2016.05.22. 09:54

Infóestet tart a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet Kecskeméten, május 24-én, kedden. Aki szívesen megismerné munkájukat és részt is venne benne önkéntesként, annak ott a helye a Hírös Agórában.

A Greenpeace-t a világ több mint 55 országában sok tízezer aktivista segíti rendszeresen. A Greenpeace-aktivisták hazai csapata méltán büszke eddigi sikereire, és szeretettel várja az új jelentkezőket, hogy együtt védjék a természetet és tegyék élhetőbbé környezetünket.

Sokan csak radikális és látványos „odaláncolós” akcióikról ismerik a Greenpeace-t, pedig tevékenységük a legkevésbé sem csak erre korlátozódik.

Május 24-én, kedden 17.30-20.00 óra között egy infónap keretében lehet velük megismerkedni Kecskeméten, a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban (Deák Ferenc tér 1.)

Az aktivisták a Greenpeace szervezetének a motorja, rengeteg ember, különböző képességekkel, képzettségekkel, eltérő időbeosztással és más-más elvárással. Egy viszont közös bennük: nem csak sopánkodnak, hanem valóban tenni akarnak azért, hogy bolygónk élővilága megmaradjon a következő generációknak is, és a rövid távú gazdasági érdekek ne írják felül az emberiség hosszú távú érdekeit.

Fotók: greenpeace.hu

Galéria

Közösséggreenpeaceinfónapaktivistaönkéntes

Ajánló