2024.04.21, Vasárnap

Csokicsodák és állati hétvége Kecskeméten

2016.04.15. 07:45

Kerek, lyukas, szögletes és mindenféle csokira számíthatunk az I. Kecskeméti Csokifesztiválon a hétvégén, vasárnap pedig a Kecskeméti Vadaspark tavasznyitó családi nappal és gyűrűsfarkú maki kölykökkel várja a látogatókat.

Hirdetés

Kerek, lyukas, szögletes és mindenféle csokira számíthatunk az I. Kecskeméti Csokifesztiválon a hétvégén, vasárnap pedig a Kecskeméti Vadaspark tavasznyitó családi nappal és gyűrűsfarkú maki kölyökkel várja a látogatókat.

Az  ország egész területéről látogatnak el városunkba neves csokoládé manufaktúrák, hogy megismertessék különlegességeiket. De a látogatók is készíthetnek csokoládét, Rimóczi László grillázsguru pedig bemutatja a Kecskeméti Hírös Grillázst, amihez aszalt sárgabarackot, homoktövist és diót használ fel. Ezen túl színes programokkal és kézműves foglalkozással várják a gyerekeket.

A csokifesztivál április 16-17-én látogatható, szombaton és vasárnap 10-18 óráig a Hírös Agóra Kulturális Központban. A kiállításra a belépés ingyenes!

Vasárnapra a Kecskeméti Vadaskert is élménydús napot ígérő programot szervezett. 9 órától egész nap ugrálóvár, hintaló-park, kézművesek és kirakodóvásár, kifestők, arcfestés és állatsimogató várja a gyerekeket.  Délelőtt és délután is lesznek látványetetések a vidráknál, ormányos medvéknél, póniknál és a kapucinus majmoknál. Ezen kívül kígyósimogató, madárbemutató és hangulatvarázsó koncert is várja a látogatókat. Részletes program a Vadaskert honlapján.

Bemutatkozik a látogatóknak a március végén született gyűrűsfarkú maki kölyök is, aki már családjával együtt ugrándozik kifutójában.

 

Maki fotók: MTI/Ujvari Sandor

 

 

Galéria

Közéletvadaskertcsokifesztivál

Ajánló