Pénteken este egészen varázslatos hangulatú grill és borestre került sor a kecskeméti Három Gúnár Hotel étterem teraszán, ahol Nagy Vince az Etyeki Kúria borásza mutatta be a pincészet különleges borait.
Pénteken este egészen varázslatos hangulatú grill és borestre került sor a kecskeméti Három Gúnár Hotel étterem teraszán, ahol Nagy Vince az Etyeki Kúria borásza mutatta be a pincészet különleges borait.
Számtalan borászat és borász volt már vendége Kecskemét legsikeresebb borest sorozatának, ahol évek óta az ország legkiválóbb szőlő és bortermelői mutatják be a portékájukat, egy egész estet betöltő borvacsora keretében. Így már szokásossá vált, hogy a nyár beköszöntével a nagyteremből a rendezvény kiköltözik a szabadég alá.
Pénteken éjszaka Kecskemét környékén ugyan felhőszakadások zajlottak, viszont vélhetően Bacchus odapillantott a valóban szenzációs grillvacsorához szemtelenül finom borokat kortyolgatókra, hiszen a fullasztó forróságot legfeljebb pár fokkal voltak képesek a környéket villámokkal tarkító viharok visszafogni.
Bár az utóbbi időben számos étterem próbálkozik egy hasonló minőségű rendezvény megszervezésével, de ezidáig bátran állítható, hogy a Három Gúnár Étterem minden esetben egyedi borestjeinek nem akadt versenytársa Kecskeméten.
Tovább dolgoznak a Via Transilvanicán.
A Portfolio konferenciáján zajlott panelbeszélgetés résztvevői egybehangzóan úgy látják: az állam magára hagyta az ágazatot. Arra keresték tehát a választ, hogyan kezelhetők az alapproblémák a közös jövő érdekében?