2022.12.10, Szombat

Segítség a CSOK-hoz! Ingyenes előadás Kecskeméten

2016.02.05. 12:34

Hirdetés

Az egész ország az új CSOK-ról, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről beszél. Nincs olyan vasárnapi ebéd, ahol ne kerülne szóba a 10+10 millió forintos állami támogatás, az új lakás, és persze a három gyermek vállalása. Február 23-án Kecskeméten első kézből, egyenesen a szakértőktől kaphat választ az összes kérdésre.

Január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezményénél, közismert nevén a CSOK-nál. Az összegek növekedtek, él a 10+10 millió forintos lehetőség, és persze a feltételek is változtak. A fél ország most számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan ki szeretnék használni a hatalmas lehetőséget.

A 10+10 millió forint olyan összegnek számít, ami komoly lendületet adhat sok család számára, de persze a dolog nem annyira egyszerű: sok feltételnek kell megfelelni, sok a felmerülő kérdés, gyakran nehéz eligazodni a jogszabályok sűrűjében. Az érdeklődőknek pedig érdemes minél több információt begyűjteni, mielőtt döntenek.

Ezért a Portfolio, az FHB Bank és a Takarékszövetkezetek 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatják Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőik választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülnek.

Kiemelt témák:

  • Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével?
  • Melyek a legfontosabb feltételek?
  • Melyek a legfontosabb buktatók? Mire kell nagyon figyelni az igénylés során?
  • Mit okozhatnak a CSOK-változások a használt lakások, új lakások piacán?
  • Hol vannak most lehetőségek az ingatlanpiacon

Az esemény részletei:

Időpont: 2016. február 23., kedd

Regisztráció: 17:00-17:30

Szakmai program és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín: Kecskemét - Hotel Három Gúnár

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is.

Előadók: Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt. és Jánosi Sándor, értékesítési igazgató, Fókusz Takarékszövetkezet. Moderátor: Csűrös Csanád, üzletfejlesztési igazgató, Portfolio.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (Jelentkezéskor kérjük írja be, hogy a Bácsmegye honlapján értesült a programról.)

forrás: www.portfolio.hu

Galéria

Egyébcsokotthonteremtés10 + 10 millió