2024.07.14, Vasárnap

KDNP

Újabb 5 tag felvételét szavazta meg a kecskeméti KDNP

2021.06.26

Kecskemét

Csütörtökön délután tartotta meg, a járványhelyzet miatt hosszú idő után az első taggyűlését a KDNP kecskeméti alapszervezete.

Újra dr. Mák Kornélt választotta elnöknek a kecskeméti KDNP

2019.11.15

Megye

November 14-én este tartotta a kecskeméti KDNP a tisztújító közgyűlését, ahol a negyven tagból negyvenen választották újra elnöknek dr. Mák Kornélt. Az elnök beszámolójából kiderült, hogy nagyot nőtt a KDNP az elmúlt években mind Kecskeméten, mind Bács-Kiskun megyében, ugyanis dr. Mák Kornél a városi elnökség mellett a megyei elnöki tisztet is betölti.

A teljes magyarság jövőjéért tartanak családügyi konferenciát

2019.03.08

Országos Hírek

„Hazánk, a nagy család” mottóval rendezték meg a Demográfiai és Egészségpolitikai rendezvénysorozat legújabb alkalmát Baján.

Kecskeméten nem járt sikerrel a Schadl-Rehák páros

2023.03.03

Kecskemét

Az országos hírnévre szert tett Schadl-Völner- büntető ügy mellékszálaként egy kecskeméti "ügyintéző" sikertelen maradt, miután dr. Mák Kornél és Leviczky Cirill átlátott a szitáján és egyértelműen elutasította a kezdeményezésüket.

KDNP - Varga László díjjal az egészségügyért

2016.01.18

Közélet

„Tedd a jót és beszélj róla!” – hangzott el Varga László egyik legtöbbet felemlegetett mondata a KDNP talán legemblematikusabb ünnepségén, a 2016-ban hatodik alkalommal megrendezésre kerülő „Varga László díjátadón”.