2022.12.07, Szerda

Véget ért a „Kiskőrösi Húsvéti Vásár”

2016.03.21. 09:40

A „VII. Duna-Tisza közi Agrár Expo” elnevezés az átlag halandóak számára elképzelhetetlenül semmitmondó egy név.

Hirdetés

A „VII. Duna-Tisza közi Agrár Expo” elnevezés az átlag halandóak számára elképzelhetetlenül semmitmondó egy név. Viszont aki ennek a pályázati dokumentációkban ugyan jól csengő, ám valójában egy rendkívül jóízű Húsvéti Vásárra kilátogattak a hét végén, azok nagy valószínűséggel nem bánták meg, hiszen az előttünk álló vallási ünnep gazdagságát máig a hozzá tartozó gasztronómia határozza meg leginkább.

Így elmondhatjuk, hogy a „Kiskőrösi Húsvéti Vásáron” a közel száz stand, legalább 70 élelmiszer-termelő, közel 30 kiállító, és több ezer látogató a térség gazdagságát reprezentálta, ha tüntetnek a pedagógusok, ha nem.

Az ösztönösnek nehezen ítélhető rendezvénysorozatról mára elmondható, hogy Bács-Kiskun megye egyetlen érdemi Húsvéti Vásáraként, rendkívül sikeres. Persze, ha a rendezvény gesztori feladatait ellátó Nagy Tamás vezette Régiónapló egy kis marketing szemléletet is belevinne az esemény szervezésébe, és mondjuk annak neveznék a rendezvényt, ami, akkor vélhetően sokkal többen értesülhetnének róla és a megjelent termelőknek sem kellett volna vasárnap délután lasszóval fogni a vásárlókat a pompás készítményeikre…

 

Virágvasárnapon a főzőverseny nyerteseit díjazta a város vidám polgármestere Domonyi László.

KalocsaKiskőrösiHúsvétiVásárDomonyi