2024.04.18, Csütörtök

Kalocsán nyílt meg a legújabb agrárkamarai szolgáltató központ

nak.hu

2018.01.24. 11:00

Itt – a falugazdászi körzetközponttal egy fedél alatt – többek közt tájékoztatási, tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak, vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával.

Hirdetés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai versenyképességének növelése érdekében folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét. A mintegy 400 ezer agrárgazdasági kamarai tag érdekeit képviselő és számukra szolgáltatásokat nyújtó köztestület a partnernyilvántartás fejlesztése nyomán immáron naprakész, közhiteles adatokra épülő, széles körű adatbázissal rendelkezik a tagságáról, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabban szolgálja ki őket. A szolgáltatásbővítés részeként az első NAK Szolgáltató Központ Hajdúböszörményben nyílt meg 2016 decemberében, a második már 2017 elején Sárváron. Az országban harmadik központ Gödöllőn, a negyedik Sárbogárdon létesült.

 

A sorban a következő ilyen helyszínt január 22-én Kalocsán adta át a kamara, Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei elnöke jelenlétében. A központokban a NAK egy helyszínen biztosítja a gazdálkodók számára a szakmai tájékoztatást, tanácsadást olyan témákban, amelyek segítik őket gazdálkodásuk, vállalkozásuk eredményesebb működtetésében. Hamarosan Karcagon nyílik hasonló központ.

KalocsaKalocsaNemzeti Agrárgazdasági KamaraNAK Szolgáltató Központ