2024.03.28, Csütörtök
Ütőképes tízévesek a kiskőrösi koripályán

Ütőképes tízévesek a kiskőrösi koripályán

HC Kiskőrös

2016.10.31. 06:14

Hét csapat több mint száz tízévesét mozgatta meg a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán rendezett U10-es torna október 29-én szombaton.

Hirdetés

A HC Kiskőrös otthonában reggel 9-kor kezdődtek és délután 3-ig tartottak a mérkőzések a HC Kiskőrös, a HK Spartak, a Hatvani Gigászok, a KMH, a Dunaújvárosi Acélbikák, a HK Partizánok fiai és a Girls’ Szerbia lányai között.

A szülőkből, barátokból és érdeklődőkből verbuválódott szurkoló közönség egy része a pálya mellől, egy része pedig a büféablakból izgulta végig a meccseket, melyekről a kiskőrösi főedző Zoran Jaramazovic is elismeréssel nyilatkozott.
- A torna sikeres volt, igen szép számban összejöttünk és szép hokit láthattunk. Bár rengeteg munka vár még ránk, de jó hír, hogy a gyerekeinken már az elmúlt két hónap felkészülése is tisztán látszik. Ügyesebbek, jobban koncentrálnak, jobban együtt játszanak. Jó látni a fejlődésüket - mondta Zoran Jaramazovic. Sico hozzátette az U10-es csapatnak ez volt az első tornája, de idén még legalább négy lesz. Már most meghívást kaptak Belgrádba, Szabadkára és Újvidékre. Addig még jónéhány edzés vár a tízévesekre. 
- A vendég csapatok közül a HK Spartak voltak a legerősebbek, de ez nem is csoda - tette hozzá Sico kaján mosollyal az arcán, hiszen az előző szezonban még ő volt az edzőjük.

Október 29-én a HC Kiskőrös U16-os gárdája is játszott a budapesti kis stadionban a Mac Budapest ellen. Ugyan vereséget szenvedtek, de kiemelendő a HC Kiskőrös kapusának munkája, aki összesen 85 lövést kapott a kapura, melynek 85 százalékát megfogta. - Kiemelném Hajas Bálint, Kothencz Máté, Kolozsvári Gábor, Sirok Márk és Janicsek Tamás teljesítményét, akik mellett, természetesen mindenki küzdelemért dicséret jár, hiszen az ellenfél csapatában több „A”-kategóriás játékost véltünk felfedezni - mondta Szekeres Károly klubelnök.

HC Kiskőrös

Galéria