2024.04.25, Csütörtök
Vannak fiatalok Kalocsán!

Vannak fiatalok Kalocsán!

2016.09.09. 18:54

Csütörtökön délután az új kalocsai érsekkert elegáns büféjében jelerntették be az új kalocsai egyesület létrejöttét, ami sokat mondóan Kalocsa Jövőjéért Egyesület nevet kapta.

Hirdetés

A sajtótájékoztató nem volt sajtótájékoztató, hiszen a triumvirátus nem kívánt sajtókérdésekre válaszolni. Viszont a vezetőség tagjainak az elmondásából kiderült, hogy közös a cél, de hogy egészen pontosan mi az a közös cél, csak árnyaltan derült ki, hiszen Tamás Csaba annyit árult el, hogy szeretnék, hogy a kalocsai fiataloknak érdekében álljon, hogy visszajöjjenek Kalocsára. Illetve az elnök bejelentette, hogy a városi jegyző és a polgármester az áldását adta az egyesület létrejöttére.

Farkas Pétert (alelnök) a divatos ifjúsági keresztény szervezet az X városi elnökeként közismert személyiség Kalocsán.

Tamás Csabát (titkár)a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatban eltöltött 6 évben ismerhette meg a város, jelenleg mesterképzésben vesz részt

Grabarics Istvánt (elnök) a városi KDNP alelnökeként jól ismerik Kalocsán ráadásul a város legismertebb gyógyszerészének a fia.

A szerveződés a mély városi beágyazódása révén, illetve azáltal, hogy elismert és képzett fiatalok, vélhetően Kalocsa jövőbeli vezetőiként fogadják el a városban. Az egyesület mögé vélhetően a Fidesz is be fog sorakozni, hiszen a kormánypárt helyi szervezete régóta küzd belső feszültségekkel. A több évtizedes SZDSZ-es mélyrepülés után az érseki városban a KDNP helyi szervezete a legstabilabbnak mondható politikai szervezet, amely a meg nem erősített információink alapján szintúgy vélhetően az egyesület támogatói közé fog felsorakozni.  

Ajánló