2024.06.15, Szombat

Izsák

A lovak történelmünkben betöltött szimbolikus szerepére emlékeztek Izsákon

2019.09.30

Megye

A hagyományőrzés egyik kulcsa, a ló szimbolikus a magyarság történetében és kultúrájában - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere szombaton a Bács-Kiskun megyei Izsákon.

Mezővároshoz méltó piac épül Izsákon

2019.06.19

Megye

643 négyzetméter alapterület, kültéri elárusító pavilonok, kialakított parkolók és kerékpártámaszok, környezetrendezés, üzlethelységek, mosdók, mindez modern, európai színvonalon.

Korszerűsítették az izsáki városházát

2019.03.01

Megye

A fejlesztés az intézmény energiatakarékos és költséghatékony működtetését célozta meg.

Fórián-Szabó Róbert: Meg akarjuk reformálni a pezsgőpiacot

2018.12.12

Kirakat

A jövőre 10 éves Royalsekt Zrt. új vezérigazgatóval és számos új termékkel fordul rá az ünnepi szezonra. Fórián-Szabó Róberttel arról beszélgettünk, hogyan lehet a pezsgőt az ünnepek mellett a hétköznapok világába is elhozni.

Hálózatkarbantartást végez az áramszolgáltató februárban Izsákon

2018.02.01

Aktuális

A biztonságos áramszolgáltatás biztosítása érdekében hálózatkarbantartást végez a közép- és kisfeszültségű hálózaton a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója.

Vádat emelt az ügyészség az izsáki vadászház ügyében

2017.11.29

Az ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt az izsáki vadászház ügyében Mondok József, a település polgármestere ellen.

Igazi programkavalkád várható az idei Izsáki Majálison

2017.05.09

Megye

2017. május 13-án Izsák városában immár harmadik alkalommal rendezik meg az Izsáki Futó Főző és Lovas Majálist. Az idei majálison ezúttal is színes programkavalkád várható, mely a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást kínál.

Új helyszínen várja az ügyfeleket a gyámügyi osztály Izsákon

2016.08.09

Új helyszínen, a Kormányablak melletti felújított épületben várja ügyfeleit a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Gyámügyi Osztályának Izsáki Kirendeltsége augusztustól. A felújított épületet tegnap délután adták át ünnepélyes keretek között.

Megkezdődött Izsák, Orgovány és Ágasegyháza szennyvíztisztító telepének fejlesztése

2018.10.10

Megye

Ennek a projektnek a keretében további két medence, előmechanika, vegyszeradagolás, fertőtlenítési lehetőség, mikrószűrő és BIOFILTER beépítés is ki lesz alakítva.

Pedagógusok a kistelepülésekért-díjakat adtak át Izsákon

2019.06.24

Aktuális

Átadták a Pedagógusok a kistelepülésekért regionális díjakat pénteken a Bács-Kiskun megyei Izsákon.

Bővíti kapacitását az izsáki Royalsekt szövetkezeti pincészet

2019.04.17

Gazdaság

Bővíti kapacitását az izsáki Royalsekt Pezsgő-, Bor-, Üdítőital-gyártó Szövetkezeti Pincészet Zrt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) nyert 277 millió forint támogatásból és 284 millió forint hitelből - közölte a Bács-Kiskun megyei társaság vezérigazgatója az MTI-vel.

Zöld városként újul meg Izsák

2019.01.10

Megye

A tervezett tevékenységek között megjelenik a Városházával szomszédos Kossuth Lajos tér zöld- és burkolt felületeinek megújítása, egy új, fedett piaccsarnok kialakítása a Kecskeméti út és a Katona József utca sarkán, a kialakítandó új piaccsarnok mellett a Kisizsáki-összekötőcsatorna partján és a Kecskeméti út Kossuth Lajos térig tartó szakaszán környezetrendezési feladatok ellátása.

Tizenhét Bács megyei településen javítja az ivóvizet a Duna Aszfalt

2018.10.04

Megye

A közel egymilliárd forint értékű program kivitelezése során új kutakat fúrnak, a meglévőket felújítják és számos egyéb járulékos munkát is elvégeznek a megye északi részében.

Öt Bács megyei településen kezdődhet meg mini bölcsődei férőhelyek kialakítása

2017.12.20

Izsák, Kelebia, Sükösd, Tass, Tázlár a támogatásra javasolt pályázatok listáján.

Felavatták Izsák új általános iskoláját

2017.09.05

A beruházáshoz a településnek csak a helyet kellett adnia, a teljes beruházási költséget, mintegy 4,5 milliárd forintot, a kormány biztosította az izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola új épületéhez.

Villám akcióba lendültek az izsáki rendőrök!

2017.03.03

Megye

A közlekedési balesetek megelőzése és az ittas vezetés visszaszorítása érdekében 2 óra alatt 219 sofőrt ellenőriztek az izsáki rendőrök a „Villám akció” elnevezésű közlekedésrendészeti ellenőrzés keretében.

Felavatták Szent II. János Pál pápa szobrát Izsákon

2019.04.08

Megye

Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a térség országgyűlési képviselője (j) és Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek leleplezi Szent II. János Pál pápa mellszobrát az izsáki Szent Mihály római katolikus templom udvarán 2019. április 7-én.

Akciós pezsgővásár a Biczó Csárdában

2015.12.11

pr