2022.06.30, Csütörtök

Ismét megkapta a tripla A-s minősítést a Duna Aszfalt

2016.03.30. 13:03

A hazai mélyépítés meghatározó cége a pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően újra eljutott a Bisnode AAA tanúsítványig.

A hazai mélyépítés meghatározó cége a pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően újra eljutott a Bisnode AAA tanúsítványig, amivel Magyarországon a vállalatoknak kevesebb, mint 1 százaléka rendelkezik.

Másodjára is megkapta a Bisnode AAA tanúsítványt a tiszakécskei székhelyű Duna Aszfalt Kft., amellyel a hazai vállalkozások mindössze 0,63%-a rendelkezik – derült ki a magyar tulajdonú cég közleményéből.

A Bisnode egy objektív cégminősítés, amely egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja az adott vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát. A tanúsítványt Európa számos országában használják, és a skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

Lehel Zoltán a Duna Aszfalt Kft. innovációs főmérnöke és szóvivője szerint a minőségi munkavégzés mellett mindenki számára fontos, hogy határidőre megkapja a teljesítéséért járó fizetségét, legyen szó a vállalat alkalmazottairól, vagy alvállalkozóiról. „Nagy büszkeség a Duna Aszfalt számára, hogy a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások közé tartozunk, hiszen közel 600 munkatársnak és családjaiknak biztosítunk stabil megélhetést, emellett az alvállalkozóink is szeretnek velünk dolgozni, mert tudják, hogy biztosan határidőre megkapják a fizetségüket” – tette hozzá a cég szóvivője.

 

Duna cégcsoport a hazai mélyépítés meghatározó szereplője. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalategyüttes mind a gyártás, mind a kivitelezés területén jelentős referenciákkal bír. A Duna csoportnak országosan a mélyépítés teljes spektrumát lefedő 10 területi igazgatósága van, az M43-as autópálya építéséhez pedig külön projektirodát hozott létre. Ezeket 8 + 1 aszfaltkeverő telep szolgálja ki.

A vállalatcsoport jelentős gépparkkal, közel 600 dolgozóval és számos gondosan kiválasztott és ellenőrzött partnerrel és alvállalkozóval rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az egész ország területén megbízható minőségű munkát végezzen.

Forrás: magyarepitok.hu, dunaaszfalt.hu

GazdaságDuna Aszfaltbisnode AAA