2024.03.19, Kedd
A Duna Aszfalt ismét a legmegbízhatóbb cégek között

A Duna Aszfalt ismét a legmegbízhatóbb cégek között

2017.02.20. 12:24

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ezzel a minősítéssel a magyar vállalatok csupán 9,82 %-a rendelkezik. A Bisnode AAA tanúsítvány elnyerésével a Duna Aszfalt Kft. is pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló vállalatok közé tartozik – immáron harmadik alkalommal.

Hirdetés

Nagy öröm és megtiszteltetés a cég számára, hogy ügyfeleik iránti elkötelezettségüket, pénzügyi stabilitásukat, a velük kötött üzletek alacsony pénzügyi kockázatát egy objektív minősítő folyamat során immár külső szakértők is elismerik.

Mindez azt az üzenetet hordozza, hogy jó úton járnak cégük építésében. Bíznak benne, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleik, beszállítóik, munkavállalóik felé is tovább tudják fokozni azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

 

A Bisnode minősítés nemcsak a cég jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja. A minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné a vállalkozás. A minősítés alapján a Duna Aszfalt Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

A Bisnode minősítésről

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatok, eredmény-kimutatások, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, például végrehajtási adatok vagy sajtóhírek. 1908 óta minősítik a cégeket megbízhatóságuk alapján, az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák, cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

GazdaságBács-Kiskun megyeDuna Aszfalt Kft.pénzügyi minősítésBisnode AAA tanúsítvány