2024.02.27, Kedd
A szovjetszkoje Igrisztoje a legjelentősebb hazai fesztiválok kizárólagos pezsgőforgalmazója

A szovjetszkoje Igrisztoje a legjelentősebb hazai fesztiválok kizárólagos pezsgőforgalmazója

2016.04.21. 16:23

2016-ban a legjelentősebb hazai fesztiválokon a Szovjetszokje Igrisztoje nevű termékükkel egyedüli pezsgőforgalmazóként lesznek jelen.

Hirdetés

A 2016 augusztus 10-16 között megrendezésre kerülő Sziget Fesztivált beharangozó keddi sajtótájékoztatót követően számolt be Fórián-Szabó Róbert a Royalsekt Zrt. marketing igazgatója lapunknak, hogy a pár éve elkezdődött hazai pezsgőfogyasztási kultúra növelésének a céljával az izsáki Royalsekt Zrt hosszas tárgyalásokat folytatott a legjelentősebb hazai fesztiválokat szervező Sziget Kulturális menedzseriroda Kft-vel, amelynek a következtében 2016-ban a legjelentősebb hazai fesztiválokon a Szovjetszokje Igrisztoje nevű termékükkel egyedüli pezsgőforgalmazóként lesznek jelen. A marketingigazgató elmondta továbbá, hogy Sziget Kft-vel folytatott sikeres tárgyalásaik mellett az idei EFOTT-on is új kiszerelésben a Szovjetszkoje Igrisztoje lesz jelen pezsgőként egyedül.

"A Szovjetszkoje Igrisztoje felpezsdíti a nyarat!

 

PEZSGŐBEN FÜRDŐZHETNEK A FESZTIVÁLOK

 

Palackostul vihetik a Szovjetszkoje Igrisztojét,
és koktélok is készülnek belőle

Ki mondta, hogy a pezsgő csak ünnepi ital lehet? Idén az ország legnagyobb zenei fesztiváljain bebizonyítjuk, hogy a pezsgő igazi buli ital.

Buli ital, amivel koccinthatnak a találkozásra a barátok, kedvenc zenekaraikra a rajongók, egy játszma vagy meccs győztesei – avagy vesztesei -, iszogathatják koncert, tánc közben, fürdőzés után a Balaton partján vagy bárhol, bármikor. Minden perc ünnep – ott és akkor, amikor azzá tesszük, például egy üveg pezsgővel vagy egy pezsgőkoktéllal.

 

MI LESZ IDÉN MÁSKÉNT?

* A népszerű pezsgőmárka, a Szovjetszkoje Igrisztoje 2016-ban a következő fesztiválok kizárólagos pezsgős partnere így a bulizó fiatalok a következő helyszíneken találkozhatnak a márkával – Sopronba a Telekom VOLT Fesztiválon, Zamárdiba Balaton Soundon, Velencén az Efott-on, Budapesten a Szigeten, Zamárdiban a Strand Fesztiválon és a B.my.lake rendezvényen. A pezsgő valamennyi kocsmában kapható lesz, mégpedig olyan kedvező áron, hogy az nem lehet a pezsgőzés akadálya.

* Gondolunk az édesszájúakra, a rozékedvelőkre és a klasszikus száraz íz híveire is, mindhárman megtalálják kedvenc pezsgőjüket.

* Idén a fesztiválok történetében először egész üveg pezsgőt is elvihetnek a fesztiválozók, nem kell arra várni, hogy az italt kitöltsék poharakba, így a koncertre is magukkal vihetik. A Royalsekt Zrt. Pezsgőpincészet innovációjaként a pezsgőt olyan különleges kiszerelésbe hozza forgalomba, amely pontosan olyan, mint a megszokott pezsgősüveg, de anyaga és lezárása veszélytelen, ugyanakkor mégis felhabzik a nyitás pillanatában ezáltal a pezsgőzés igazi élményét biztosítva.

* A Szovjetszkoje Igrisztoje a saját pezsgőbárjában garantáltan hűtött italokkal, pezsgőspoharakkal, pezsgő alapú koktélokkal várja vendégeit. Itt a márka összes pezsgőféléje megtalálható lesz, még azokra is gondolunk, akik nem fogyasztanak alkoholt.

* Játékokkal és programokkal dobjuk fel a hangulatot a pezsgőbárban.

 

A Szovjetszkoje Igrisztoje Magyarország népszerű pezsgőmárkája, ami hazai borokból született az orosz pezsgőgyártás technológiai előírása alapján. 

www.szovjetszkojeigrisztoje.hu"

Gasztrotourpezsgőszovjetszkojeigrisztojesziget

Ajánló