2024.04.23, Kedd

energetikai korszerűsítés

Befejeződött a bajai Ady Endre Városi Könyvtár gyermek részleg épületének energetikai korszerűsítése

2024.01.04

Baja

Befejeződött a bajai Ady Endre Városi Könyvtár gyermek részleg épületének energetikai korszerűsítése. A projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz forrásból elnyert, 56,24 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósult meg - olvasható a bajaionkormanyzat.hu honlapján.

Felújított városi bölcsődével és új iskolai tornateremmel gazdagodott Tiszakécske

2022.11.28

Megye

A kecskeméti HÉP csoport munkája nyomán teljeskörű felújítást és két új csoportszobát is kapott a városi bölcsőde, mindemellett egy új iskolai tornatermet is kialakítottak a Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium számára Tiszakécskén.

Horvát-magyar-lengyel közös projekt indult a társasházi épületfelújításokért

2021.12.17

Országos Hírek

Horvát-magyar-lengyel együttműködésben kezdődött december elején az a 29 hónapos program, amelynek célja, hogy az épületenergetikai felújítások folyamatában érdekeltté tegye, ösztönözze és megfelelő képzéssel lássa el a társasházak üzemeltetőit, közös képviselőit és magukat a tulajdonosokat is.

56 millió forintból újultak meg a bölcsődék és óvodák energetikai rendszerei Kiskunfélegyházán

2021.04.09

Kiskunfélegyháza

A 9 helyszínen 88 kW napelem került a város óvodáinak, bölcsődéinek épületére, ezzel nagyrészt kiváltva az elektromosenergia-fogyasztást.

Már nagyon várták a bácsszőlősiek az Egészségház felújítását

2019.07.05

Megye

Bár még állandó háziorvosa nincs Bácsszőlősnek, de a fogadására készen állnak, ugyanis a felújított Egészségház nem csak új környezetbe fogadja a gyógyulni válókat, hanem szolgálati lakást is tud biztosítani leendő orvosa számára.

Megszépül Tiszakécske Móricz gimije

2019.03.05

Megye

A fejlesztés eredményeként kerül sor az Erkel fasori felsőtagozat és gimnázium épület homlokzati nyílászáróinak cseréjére, a homlokzati falak külső hőszigetelésére, a felsőtagozat tetőszigetelésére, valamint a gimnázium negyedik szinti födémének hőszigetelésére.

Múlt századi polgármesteri hivatal újult meg Ladánybenén

2019.02.14

Megye

Ladánybene önkormányzatának célja, hogy - csatlakozva a globális erőfeszítésekhez - a településen is ösztönözze az alacsony széndioxid-kibocsátású gazdaságra való áttérést.

Kecel intézményei is korszerűsödnek

2019.01.11

Megye

A fejlesztés során a polgármesteri hivatal épületét hőszigeteléssel látják el és kicserélik a korszerűtlen, régi nyílászárókat. A Szabó Pál Óvoda épületén ugyancsak hőszigetelés, nyílászárócsere, valamint gépészeti fejlesztés tervezett, melynek keretében kicserélik a hőleadókat, felújítják a csőhálózatot és termosztatikus szelepeket szerelnek fel. Az Újfalusi Óvoda födémje, homlokzata hőszigetelést kap és új nyílászárók is kerülnek az intézményre.

33 millió forintból újult meg az ágasegyházi Faluház és óvoda

2018.07.21

Ágasegyháza Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-3.2.1-15-BK1 – Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című felhívásra. A 33 472 015 millió forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében a település Faluházának és óvodájának energetikai korszerűsítése valósult meg.

Befejeződött a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Mathiász János Általános Iskolájának energetikai korszerűsítése

2018.02.02

Elkészült a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Mathiász János Általános Iskolájának energetikai korszerűsítése a Széchenyi 2020 program keretén belül.

Megújult a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal két kecskeméti épülete

2017.08.16

Kecskemét

2017. augusztus 16-án Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal épületében megtartották a Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései elnevezésű projekt záróünnepségét.

Külsőleg is megszépült a bajai óvoda

2016.12.22

December 20-án hivatalosan is átadták a bajai Bernhart utcai óvoda felújított épületét. Az évekkel korábban elkezdődött energetikai korszerűsítés után, a mostani beruházással már a végéhez értek a munkálatok.

Megújult a Községháza Mátételkén

2018.12.16

A településen azt remélik, hogy a beruházás után jelentősen csökkenhetnek majd a közüzemi számlák.

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A KISKUNHALASI OTTHONBAN

2015.12.12

Befejeződött a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium energetikai korszerűsítése

2023.09.26

Kecskemét

Befejeződött a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium energetikai korszerűsítése - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium sajtóirodája az MTI-vel.

Energetikai fejlesztést kap az ágasegyházi sportközpont

2022.07.15

Megye

A fejlesztés során a sportcsarnok épületében többek között részleges homlokzati nyílászáró cserét és fűtéskorszerűsítést hajtanak végre.

Befejeződött a kecskeméti idősek otthonának energetikai korszerűsítése

2021.08.12

Megye

A projekt keretében 13 darab két fős hálószobát, közösségi helyiségeket, valamint látogató- és foglalkoztatószobát is létrehoz a Horváth Építőmester Zrt.

Megújult az általános iskola és az óvoda Pirtón

2021.02.11

Megye

A felújítás keretében megtörtént homlokzati és lábazati hőszigetelése, a padlásfödém hőszigetelése, valamint teljes nyílászáró cserére került sor. Az ingatlanok gépészeti fejlesztése részeként megvalósult hőleadók, csőhálózat, termosztatikus szelepek felszerelése és két biomassza kazán került beépítésre.

Napelemes rendszerrel újul meg Hetényegyháza iskolája

2019.05.28

Kecskemét

A 340 millió forintos fejlesztést egy kecskeméti cég kivitelezi.

Korszerűsítették az izsáki városházát

2019.03.01

Megye

A fejlesztés az intézmény energiatakarékos és költséghatékony működtetését célozta meg.

Tovább korszerűsödnek a bajai iskolák

2019.02.10

Baja

A Szentistváni Általános Iskola, valamint a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola épületei kormányzati támogatásból válhattak szebbé, korszerűbbé és energetikai szempontból jóval hatékonyabbá. A tervek szerint a munkálatok a jövőben is folytatódni fognak.

Intézményeket korszerűsítettek Balotaszálláson

2018.11.23

A 149 551 590 forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében a község polgármesteri hivatalának és általános iskolájának energetikai fejlesztése valósult meg.

Befejeződött a Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola energetikai korszerűsítése

2018.02.06

Elkészült a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola energetikai korszerűsítése a Széchenyi 2020 program keretén belül.

Megújul a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola kollégiuma

2017.09.20

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően több mint 71 millió forintos beruházás keretében új, használható terekhez jut az intézmény.

Több mint két és fél milliárdot fordít tíz intézmény korszerűsítésére Kecskemét

2017.07.28

Kilenc iskola és egy szociális otthon energetikai korszerűsítésére kerül sor a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

Lakások váltak komfortosabbá Kiskunfélegyházán

2016.12.17

December 15-én történt meg az átadása a Dr. Holló Lajos u. 87. és Holló László u. 28. sz. alatti társasházaknak. A két lakóépület a szigetelésen túl, új vakolatot kapott a nyílászáró csere és kéményfelújítás mellett a korszerűsítés során.

Megújult Mátételke polgármesteri hivatala

2018.11.17

Az épület az 1930-as években épült, s azóta folyamatosan bővítve lett. Mivel az épület nem csak hivatali feladatok ellátására használatos, hanem egyéb szociális intézmények és orvosi rendelő is működik benne, fontos volt a fejlesztése.