2022.05.28, Szombat

Őszi levél és árhullás: A legjobb őszi helyszínt a feltöltődésre!

2015.10.22. 04:32

Az ősz itt van a nyakunkon, így még addig érdemes felkeresni a Balaton régiót, - ami számtalan látnivalót és különlegességet tartogat számunkra – ameddig az aranyló napsugarak ébren tartják!           

A tanítási szünet és az októberi hosszú hétvége kedvező lehetőség a térség meglátogatására, mert ebben az időszakban magunkkal vihetjük a család apraját is. A környék legjobb hoteljében a Siófokon található  pedig a családok fogadására fokozottan készülnek ilyenkor. Ínycsiklandozó reggelik, helyi hagyományok, idilli őszi kirándulások, kastélytúrák, kulturális élmények, kellemes kerékpártúrák, őszi naplementék, romantikus vacsorák, szőlő, bor és mámor várja a TOP 10-be méltán választott RESIDENCE BALATON****SUPERIOR vendégeit.

A lenyűgöző hotel fenséges harmóniát kölcsönöz lakóinak, ami minden érzékszervünkre, de még a pénztárcánkra is pozitívan hat, mert az őszi árhullás akció keretében rengeteget takaríthatunk meg. Amíg a terület ideális választás az őszi pihenés eltöltéséhez, addig a fentieken túl a wellness részleg úszómedencével, élményelemekkel felszerelt gyermekmedencével várja a kikapcsolódás szerelmeseit. Feltöltődésünket csak fokozhatja, ha a szálloda ajánlatai között megkeressük a számunkra legkedvezőbbet, mert többet is találunk belőle a honlapon, ráadásul most az őszi szünidő alatt gyermekeknek 7 éves korig nem kell fizetni! A hotel pedig a Balaton mini ínyenc birodalma, ahol - ha úgy szeretik élvezni az őszt, hogy közben jókat esznek és isznak – megtalálták amit kerestek és ahol minden hónapra jut egy-egy új ételkülönlegesség. A hotel ideális hely, mindazok számára, akik az ősszel egy jó wellnessnél is többre vágynak.

TOP őszi kalandok a környéken: Kastélytúrák, városlátogatások, kerékpárral, autóval vagy gyalogosan! 
 Festetics Kastély a Holland Házzal, Nádasdy Kastély, Balatonfüred. 
Az aranyló őszi napsütés és a színpompás természet különleges lehetőséget teremt arra, hogy varázslatos kastélytúrákat tegyünk a környéken, ami hosszú téli hónapok előtt, kiegyensúlyozottságunk és pozitív közérzetünk megerősítését szolgálja. Ilyen gyöngyszem a Dégen található Festetics Kastély és parkja, ami Siófokról autóval pár perc alatt elérhető. Lebilincselő látvány a parkban lévő holland ház az álmosan pislákoló őszi napsütésben A palota parkja pedig bátran felveheti a versenyt bármely külföldi látnivalóval. A tó körbejárása a mesébe illő holland házzal rendkívüli őszi élményt biztosít az egész családnak. Edzettebb családok, Siófokról kerékpárral is nekivághatnak az útnak.

A Nádasladányban található Nádasdy birtokot szintén kevesen ismerik, pedig csak 35 kilométerre van a Hotel RESIDENCE****SUPERIOR Balatontól. Sok évszázados dicső múlttal és hatalmas vagyonnal bíró angol-skót család újrakezdését szimbolizálja az újjáépített birtok. Ezzel nemcsak a Nádasdy család eredetét demonstrálták, hanem egyedülálló építészeti kuriózumot újítottak fel Magyarországon. Érdemes felkeresni mindkét kastélyt és bejárni gyönyörűséges parkjait. 
Az utóbbi években pazarul felújított mediterrán város Balatonfüred láttán pedig még mi is meglepődtünk. A Balaton északi partján, lankás dombok által körülvett elragadó település, amit északról a szelíd hegyek, délről a pedig a szépséges tó ölel körbe. Nagyszerű kirándulást ígér, ha délies hangulatú kisvárosra vágyunk. A megújult macskaköves utcák és házak ugyan évszázadok óta sugározzák a tengerparti életérzést és a fenséges pannon derűt, de most szebben tündököl, mint valaha. 
Nagyszerű őszi élmények kastélyok, városok. Ha el szeretné varázsolni szeretteit a Residence Balatont ajánljuk helyszínnek, ahol minden a vendégek kényelmét szolgálja! Mi ott leszünk!

Foglaljon Ön is kedvező áron: http://balaton.hotel-residence.hu/hu/ajanlataink
 Szerző és fotó: 2PE

Galéria

Életmódvikend

Ajánljuk még