2023.12.11, Hétfő

Keresik az Év Gyárát

2016.01.05. 17:07

Hirdetés

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2016. január 15-re hosszabbították a jelentkezési határidőt az Év Gyára díjra. A Professional Publishing Hungary Kft. hagyományteremtő szándékkal indította el az Év Gyára versenyt, amely Magyarországon először vállalkozik arra, hogy összemérje a hazai ipar szereplőit.

A hiánypótló kezdeményezés - amelyre bármilyen ipari területről, bármilyen méretű gyártó vállalat jelentkezhet - célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja és elismerje az év gyártó vállalatát, illetve a meghirdetett kategóriák győzteseit. A versenyre 7 kategóriában, ingyenesen nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a döntőbe jutottak listájára került, és legalább egyben az első helyen végzett.

A verseny kétfordulós. Első körben az Év Gyára (www.evgyara.hu) oldalon igényelhető pályázati kérdőív kitöltésével a lenti kategóriákra vonatkozó, többségében számadatok alapján alakul ki egy shortlist, amelyre minden kategóriában három vállalat kerül fel.

A második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a kiválasztott cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse, amelyeket az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri előtt prezentál. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg. A szakmai grémiumot állami döntéshozók, a meghatározó szakmai egyesületek vezetői, egyetemi szakemberek és piaci döntéshozók alkotják.

Az alábbi kategóriákban lehet pályázni:

- legjobb management folyamatok

- leginnovatívabb gyártó

- legjobb termelő

- legeredményesebb gyártástámogató

- vevői elégedettség

- dolgozói elégedettség

- beszállítói kapcsolatok

A verseny mellé olyan kiemelt támogatók álltak, mint az SAP, a CAD-Terv és a Jungheinrich. A megmérettetést támogatja továbbá a Magyar Fejlesztési Bank, illetve az EPL-Tech Kft.

További információ: www.evgyara.hu

Galéria

Egyébév gyáradíjprofessional publishing

Ajánló