2023.11.30, Csütörtök
Megújult a bácsbokodi polgármesteri hivatal
Fotó: Kelemen Áron / baja.hu

Megújult a bácsbokodi polgármesteri hivatal

baja.hu

2022.04.02. 10:00

A Magyar Falu Program keretében Bácsbokod eddig mintegy 160 millió forint támogatást kapott, és jelenleg is vannak folyamatban lévő pályázatai.

Hirdetés

Három ütemben újult meg a bácsbokodi polgármesteri hivatal épülete. A Magyar Falu Program keretében kiírt pályázat végéhez érve adták át az új beruházást március 31-én, csütörtök délelőtt - olvasható Baja honlapján

Kovács László polgármester a szintén nemrég felújított művelődési házban üdvözölte az egybegyűlt vendégeket. A helyi általános iskolások műsorral készültek: horvát és német táncokat adtak elő, a gyerekkórus pedig egy közismert hazafias dalt énekelt.

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében kiemelte: Bácsbokodon is tetten érhető a kormány azon törekvése, hogy fejlessze a kistelepüléseket. Fontos, hogy a helyi lakosok megfelelő színvonalú és minőségű szolgáltatásokat vehessenek igénybe, és a családok is megtalálják helyben a számításaikat.

– A 2019-ben útjára indult Magyar Falu Program keretében Bácsbokod eddig mintegy 160 millió forint támogatást kapott, és jelenleg is vannak folyamatban lévő pályázatai. Több fejlesztés megvalósulhatott már, gondoljunk a felújított művelődési házra, templomra, faluházra, a megépített minibölcsődére, különféle eszközfejlesztésekre. Van még tennivaló is bőven, következik a Baja–Bácsbokod közötti útszakasz utolsó részének (1,7 km) felújítása – sorolta az államtitkár.

A teljes hír a város oldalán olvasható. 

EgyébBácsbokodPolgármesteri Hivatal