2024.04.19, Péntek

A Gamf Kar Hallgatói is ott lesznek az Automotive Hungary kiállításon

autopro.hu

2016.09.23. 13:24

Aki szívesen dolgozna az autóiparban, vagy műszaki pályán szeretne továbbtanulni, annak ott a helye október 19-21 között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Hirdetés

A Hungexpo Zrt. és az autopro.hu felelősséget érez azért, hogy a középiskolai tanulók és egyetemi hallgatók a legpontosabb információk alapján hozhassák meg továbbtanulási- és munkahely-választási döntésüket. Ezért az Automotive Hungary kiállításon olyan programot szerveznek, amelynek keretében mindkét korosztály bővítheti autóipari ismereteit, valamint új információkhoz juthat több száz vállalattal és autóipari képzést nyújtó egyetemekkel kapcsolatban.

 

Az esemény különleges színfoltja a Techtogether Automotive Hungary műszaki egyetemi hallgatói verseny. Miközben a csapatok egymással versenyeznek, bemutatják azt is, miért érdemes az ő egyetemüket választani a középiskolai, gimnáziumi végzősöknek. A verseny küzdőterén izgalmas vállalati feladatokat oldanak meg a hallgatók, melyeket a magyar autóipar olyan kiemelkedő vállalatai írnak ki, mint az Audi Hungaria Motor Kft, a Flex Kft., a Knorr-Bremse Fékrendszer Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Kft., a BPW- Hungária Kft, a Continental Hungária Kft., az Energotest Kft., a Fémalk Zrt., a LUK Savária Kft., a Magyarmet Finomöntöde Kft., a Nemak Győr Kft., a Trigo Kft., a S&T Kft.,  az AGC Glass Hungary Kft., és a Tequa International Kft.

 

A hallgatók a következő egyetemekről érkeznek: BME, Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem, Óbudai Egyetem, Pallas Athéné Egyetem GAMF, Pannon Egyetem Veszprém, Pécsi Egyetem, Szegedi Egyetem, Széchenyi István Egyetem Győr, Szent István Egyetem Gödöllő.
 

 

Ajánló