2024.07.14, Vasárnap
Bővülő választék, gyorsabb kiszolgálás - megújult a bajai Merkbau Építőcenter

Bővülő választék, gyorsabb kiszolgálás - megújult a bajai Merkbau Építőcenter

2016.05.03. 10:35

A tavasz folyamán felújította bajai üzletét az újHÁZ Centrum hálózatába tartozó Merkbau Kft. Az építőanyagok kereskedelmében Baján piacvezető Merkbau Kft. családi nappal ünnepelte a megújult kereskedelmi egységük nyitását.

Kiváló idő és remek hangulat jellemezte a Merkbau családi napot, ahol nem csak a kft. dolgozóinak családját, hanem a bajai vásárlóikat is vendégül látták egy szórakoztató, közös időtöltésre. Az esemény apropóját az adta, hogy 20 milliós beruházással megújult az építőcenter. Az eladótér több mint 200 négyzetméterrel megnőtt, megújult a belső berendezés, és a dolgozók kényelmére is gondolva, felújították a konyhát és a tárgyalót.

- A jelenlegi átalakítás elsődleges célja a vásárlók kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálásának lehetővé tétele, választékunk bővítése és a lehető legjobb bemutatása volt – mondta el lapunknak Márton Norbert, a Merkbau Kft. kereskedelmi igazgatója.

Igaz, már 2013-ban is volt már egy felújítás, de akkor a raktári kapacitások növelése és az újHÁZ Centrumhoz való tartozást mutató arculati elemek megteremtése volt a fő cél.

- A kiszállítások rugalmasságának és gyorsaságának növelésére mostantól egy darus autót is a telep szolgálatába állítottunk – tette hozzá a kereskedelmi igazgató.

Piaci felmérések azt igazolják, hogy a vásárlók a széles áruválasztékot, a hosszú nyitvatartást és a kedvező árakat igénylik. Ezzel a Merkbau is igyekszik lépést tartani, és szélesíti meglévő kínálatát a szerszámok, kisgépek, festékek, vakolatok és laminált parketták területén, továbbá mostantól csempét és szanitereket is értékesítenek.

- Ez utóbbi termékkörben tervezéssel, anyagmennyiség számítással, gyors szállítási határidőkkel és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. A hidegburkoláshoz szükséges egyéb anyagok – ragasztók, fugák, élvédők, szilikonok – pedig már eddig is a kínálatunk részei voltak – fűzte hozzá Márton Norbert, aki azt is elmondta, hogy komplett szolgáltatáscsomagokat, például nyílászárók esetében helyszíni felmérést is kínálnak.

A nyári időszakban, május 5-től minden csütörtökön hosszabb nyitvatartással, 19 óráig várják a vásárlókat Baja mellett még Kiskunhalason, Szegeden és Kecskeméten is.

Galéria

BajaBajamerkbauépítőcenterújházépítőanyag