2024.03.02, Szombat

Bálozók Baján

2016.01.25. 08:40

Hirdetés

Megrendezésre került az első Polgármesteri Bál Baján, mely egyben Jótékony Bál is volt. Első alkalommal adott helyet a Turisztikai Központ a rendezvénynek. Kulturális programokkal indult az este, a finom vacsora után pedig a táncparketté lett a főszerep. 

A hölgyeket egy szál rózsával fogadta Fercsák Róbert. „Olyan hagyományt szeretnénk teremteni, ami lehetőséget ad arra, hogy év elején a város közéleti személyiségei fehér asztalnál időzzenek. Ezzel egyidejűleg a bál jótékonysági szerepet is betölt, bevételéből a gyermekek kulturális rendezvényekre látogatását fogjuk támogatni”, mondta el Baja polgármestere.
Vacsora előtt a Liszt Ferenc AMI vonósnégyese, a Bácska Banda és Gulyás László vándormuzsikus szórakoztatta a közönséget. A díszvendég az erdőszentgyörgyi küldöttség volt, a talpalávalót pedig erdélyi zenészek (Primo Band) húzták. A bálterem feldíszítéséért, a terítékért és a menüért Lazányi Krisztina mesterszakács felelt. A nyitótáncot a 20 éves Danubia Alapfokú Művészeti Iskola tanárai járták, majd a vendégek is csatlakoztak.
A Turisztikai Központban ez volt az első olyan bál, melyet a bajai közönségnek szerveztek, de az épületbe a következő hónapokban is sok látogatót várnak a különböző programokra. Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója: „Örömteli, hogy a Turisztikai Központ betölti azt a funkciót, amire eredetileg is gondoltunk. Méltó körülményeket biztosít a rendezvényeknek.”

forrás: baja.hu

Galéria

BajaBajajótékonysági akciókulturabáltánc