2024.04.27, Szombat
Étteremmel és üzemanyagtöltő-állomással bővítette szolgáltatásait a bajai cég
Fotók: bacskalogistik.hu

Étteremmel és üzemanyagtöltő-állomással bővítette szolgáltatásait a bajai cég

MTI

2024.03.20. 09:17

Uniós forrásból és önerőből valósította meg beruházásait a Bácska-Logistik Kft..

Hirdetés

Mintegy 650 millió forint összköltségvetésű beruházással automata üzemanyagtöltő-állomással, elektromosautó-töltővel és egy étteremmel is bővítette szolgáltatásait a bajai ásványi alapanyagokat gyártó Bácska-Logistik Kft. - közölte a cég az MTI-vel.
 


Uniós forrásból és önerőből bővítették a telephelyet

A tájékoztatás szerint a társaság a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program pluszban (Ginop+) nyert 306,5 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást kiegészítve önerőből fejlesztette bajai telephelyét.
A beruházással a már meglévő, négy kútfejes üzemanyagtöltő-állomás bővítéseként és fejlesztéseként épült meg az új töltőállomás, mely kifejezetten a tehergépjárművek gyors és hatékony kiszolgálását teszi lehetővé.

Új munkahelyeket teremtettek a beruházással

A vállalkozás szolgáltatásait is bővítette egy több mint 150 ember befogadására alkalmas étteremmel, amelyhez egy 45 férőhelyes kültéri parkoló, gyermekeknek játszótér és egy elektromos töltőállomás is tartozik. A teljes beruházás megvalósulásának köszönhetően 18 új munkahelyet tudtak teremteni.

 

 

A társaság a Jánoshalmi úton lévő telephelyét korábban 2,5 hektár területtel bővítette, itt kapott helyet - pályázaton kívüli fejlesztéssel - egy 1200 négyzetméteres fémmegmunkáló üzem.
A Bácska-Logistik Kft. 2010 óta foglalkozik kavicsbányászattal és beton, valamint aszfaltgyári alapanyagok gyártásával, szállításával és értékesítésével. Dél-Magyarország egyik legnagyobb ásványi alapanyag előállító cégeként, saját alapanyagokból gyártják a késztermékeket. A Bácska Stone brand név alatt gyártott betontermékeik forgalmazását 2021 júniusában kezdték meg.

BajaBajaBácska-Logistik Kft.étteremüzemanyagtöltő-állomásEurópai Uniós forrás