2024.04.19, Péntek
Felújították a bajai Napsugár Szállót
illusztráció - pixabay

Felújították a bajai Napsugár Szállót

baja.hu

2022.02.11. 14:34

Kiemelt cél, hogy 1-2 éjszaka helyett akár több hetet is szívesen töltsenek el itt a vendégek.

Hirdetés

Felújították a bajai Napsugár Szálló egy szintjét, ez alkalomból tartottak a helyszínen sajtótájékoztatót február 11-én, pénteken – olvasható Baja honlapján.

 Nyirati Klára polgármester kiemelte: a turizmus kitörési pont ebben a gyönyörű városban, ám el kell érni, hogy 1-2 éjszaka helyett akár több hetet is szívesen töltsenek el itt a vendégek.

Felidézte: 1981/82-ben sokszor hajnalig ücsörögtek az akkor még kék lépcsőn, a KISZ-táborban. Mára megváltozott a lépcső színe, ahogy az egység elnevezése is, ám maradt a Petőfi-szigeti gyönyörű helyszín.

A Napsugár Szállót működtető Bajai Turisztikai Kft. ügyvezetője, Schäfer Andrea elmondta: a tavalyi bevételből, mintegy 1,5 millió forintból újítottak fel egy szintet, hét szobát. Elsősorban osztálykirándulások és vízi túrázók számár ideális helyszín a szálló, de a beruházás révén minden vendégnek panzió szintű, megfelelő szobát tudnak biztosítani az összesen 110 fő befogadására alkalmas egységben. „Az étteremben 3 menüből választhatnak a betérők, de házhozszállítás is kérhető, míg a szállóvendégek számára teljes ellátást is tudunk biztosítani”, tette hozzá az ügyvezető.

Bővebb információ a város honlapján olvasható.

BajaszállodaHotelidegenforgalomturisztika