2024.03.19, Kedd
Interaktív táblát vásároltak a bajai általános iskola számára
illusztráció - pixabay

Interaktív táblát vásároltak a bajai általános iskola számára

baja.hu

2022.01.23. 10:00

Beszereztek egy 810 ezer forint értékű projektort is, amely főként az iskolai rendezvények lebonyolítását könnyíti meg.

Hirdetés

Jelentős összegű adománnyal támogatta a Bajai Szentistváni Általános Iskolát a kecskeméti székhelyű Dr. Gajdócsi István Alapítvány: az oktatási intézmény olyan modern eszközt vásárolhatott, amely a jövőben jelentősen megkönnyíti az idegennyelv oktatást, illetve megalapozza egy korszerű nyelvi tanterem berendezését – olvasható Baja honlapján.

Igazi szentistváni lokálpatriótaként dr. Metzinger Éva hívta fel az alapítvány kuratóriumának figyelmét az általános iskolában zajló értékteremtő munkára. – Mindenképp az volt a célunk, hogy a támogatás nemcsak bizonyos diákokat, hanem minél többeket, egész csoportokat, akár generációkat is érinthessen, ezért döntöttünk az eszközvásárlás mellett.

810 ezer forint értékben beszereztünk egy projektort, amely főként az iskolai rendezvények lebonyolítását könnyíti meg, valamint egy kitűnő minőségű interaktív táblát, amely színesíti az idegen nyelvek oktatását – ismertette Gugán Antal, Bajai Szentistváni Általános Iskola intézményvezetője. Hozzátette: a vírushelyzet egyetlen előnyének tekinthető, hogy a pedagógusok a digitális oktatás idején kénytelen voltak megkeresni az interaktivitást biztosító platformokat és tananyagokat, amelyek az eszközhasználat terén is új lehetőségeket nyitottak meg.

Bővebb információ a város honlapján olvasható.

Bajaáltalános iskolaoktatási beruházásoktatásiskolafejlesztések